• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

Fyre Festival: Katastrofa koja je razbijesnila bogate (Getty Images)
Vijesti

Fyre Festival: Katastrofa koja je razbijesnila bogate

Objavljeno 30.04.2017. 11:15h Izvor slike: Getty Images
Eto kako je festival za bogate i slavne postao velika sramota...

Sve je naizgled bilo idilično! Festival na Bahamima, luksuzno VIP iskustvo na privatnom otoku, druženje s modelima kao što su Kylie Jenner i Bella Hadid, nastupi zvijezda poput Blink-182 i Major Lazer... A onda je sve krenulo nizbrdo...

Like all great stories, this one begins with a voyage

A post shared by FYRE FESTIVAL (@fyrefestival) on Dec 12, 2016 at 3:36pm PST

Fyre Festival, koji se krajem ovoga tjedna trebao održati na Bahamima, postao je potpuni fijasko nakon što su organizatori, među kojima je i reper Ja Rule, uspjeli upropastiti sve. Baš sve.

Jadni bogati i slavni, koji su platili i po nekoliko tisuća dolara za dolazak na festival, zatekli su se usred ničega, a društvene mreže preplavili su snimci mjesta na kojem se trebao održati festival. A gdje, opet kažemo, nije bilo ničega. Čak ni smještajnih kapaciteta, ako izuzmemo pojedine šatore. O dvanaest letova dnevno, koji su dovodili ljude koji nisu znali gdje idu niti gdje će biti smješteni, da ne govorimo...

Sve je postalo sumnjivo još kada je Blink-182 ekipa otkazala nastup, jer su posumnjali da nešto nije u redu s organizacijom.

Ja Rule je ubrzo na svom Twitteru objavio ispriku, tvrdeći da se ne radi o prevari, već kako je sve pošlo naopako, iako ni sam ne zna zašto.

Bella Hadid, koja je promovirala festival, također je objavila poruku tvrdeći kako je ona samo snimila promo materijal, te da nema nikakve veze s produkcijskim timom.

„Vjerovala sam da ovo može biti sjajno i nevjerojatno iskustvo za sve nas, zbog čega sam pristala snimiti promotivne materijale. Iskreno mi je žao i osjećam se loše jer ovo nije nešto iza čega mogu stati“, napisala je ona.

Eto. A mi smo kukali što ne možemo ići. Dobro je...

Izvor: MTV.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Demi Lovato uznemirila fanove koji u njoj vide uzor

Pjevačica, smatraju oni, promovira nezdrave navike.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: