• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

vikend
Vijesti

Daria vikend

Objavljeno 24.05.2014. 00:00h
Daria je hejterica koju ćete zavoljeti! Jedinstveni animirani serijal o Dariji Morgendorffer, poznatoj iz legendarnih "Beavis i Butt-Head", gledajte ovog vikenda!

Sjećate se Darie Morgendorffer, nemilosrdno sarkastične mudrice koja se pojavljivala u kultnoj MTV animiranoj seriji "Beavis i Butt-Head" i oduševljavala svojim ironičnim i britkim izjavama? Iako je tu bila samo sporedan lik, gledatelji su toliko zavoljeli ovu jedinstvenu djevojku, tako da je davne 1997. Daria dobila svoju seriju u kojoj na satiričan način komentirala popularnu kulturu, opsjednutost modom i konformizam.

U crtanoj seriji "Daria", pratit ćete život ove starmale "hejterice", njenih napornih roditelja Helen i Jake koji su opsjednuti karijerom i iritantno slatke i popularne mlađe sestre Quinn, dok će Daria pohađati srednju školu i suočavati se s radoznalošću, konfuzijom, prezirom, i tu i tamo nekim malim tračkom poštovanja.

Tokom pet sezona Daria je bila okružena plitkim i ne baš inteligentnim ljudima na kojim je usavršila svoj sarkazam kako bi uspjela preživjeti u svijetu ovih glupana. Njezin prepoznatljiv stil čine velike okrugle naočale, vojničke čizme, sako i karirana suknja. S prekriženim rukama i u pratnji najbolje prijateljice Jane Lane, Daria se svojim oštrim umom, i još oštrijim jezikom, obrušavala na svaku površnost i bez problema stavljala svakome do znanja što ima na pameti (osim ako njen suparnik ne bi uspio shvatiti suptilnost njenog sarkazma pa ne vidi da je postao njezina žrtva).

Ipak, ni Daria nije potpuno nedodirljiva i neosjetljiva. Njena meka točka su mračni i ćudljivi dječaci. Neko vrijeme je bila očarana Jeninim bratom, Trentom - glazbenikom od čijeg bi se samo jednog pogleda ona potpuno istopila - ali, nažalost, Trent nije dijelio iste osjećaje prema njoj. Na kraju je Daria započela vezu s njoj vrlo sličnim Tomom Sloaneom.

2002. Daria je završila srednju školu i otišla na koledž. Od tada se više ne snimaju nove epizode o ovoj jedinstvenoj djevojci, ali njezin neponovljivi inteligentni humor je postao kultan kao i sve fore iz serije Beavis & But-Head iz koje je ovaj lik i potekao.

U subotu 24. i nedjelju 25. svibnja od 12:10 do 16:10!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Indie zvukovi šire se sa Griča

Da današnja indie glazba zauzima sve bitnije mjesto na domaćoj glazbenoj sceni pokazao je i jučerašnji dan na Gričevanju.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: