• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

Adele
Vijesti

Chris Cornell: 'Suvremeni pop ne može biti gori'

Objavljeno 03.07.2012. 11:00h
Američki rocker nazvao je  Adele "jedinom svijetlom točkom" današnjih top lista.

Frontmen grupe Soundgarden, Chris Cornell, požalio se na loše stanje u suvremenoj pop glazbi, i izrazio mišljenje da ono "ne može biti gore".


Američki glazbenik nazvao je Adele "jedinom svijetlom točkom" današnjih top lista. Dodao je da smatra da će pop uskoro oslabiti, i da će doći novo zlatno doba rocka.

U razgovoru zad The Sun Cornell je rekao: "Veliki razlog zbog čega je grunge postao tako popularan tako brzo leži u činjenici da se ljudima smučilo od svega ostaloga. Danas je situacija vrlo slična. Sada je odlična šansa da se pojavi snažna i vitalna rock scena, kao reakcija na postojeće stanje. Suvremeni pop ne može biti gori nego što je danas."


Međutim, Cornell je priznao da je Adele i njezin nevjerojatan uspjeh vratio povjerenje kupaca ploča: "To su stvarno pjesme, i ona stvarno zna pjevati. Očito je da najveći dio tržišta još uvijek reagira na glazbu koju stvaraju ljudska bića".

Soundgarden su se ponovo okupili 2010., i sada rade na prvim novim materijalima nakon albuma 'Down On The Upside' iz 1996. Opsiujući novi album Cornell je rekao: "To je nova glazba za novu rock publiku, i ono najviše što smo mogli postići u dolasku do nove generacije rock publike je ponuditi im nešto što je njihovo".

Soundgarden će 13. srpnja nastupiti na velikom koncertu u londonskom Hyde Parku. Njihov novi singl, 'Live To Rise', pojavljuje se na soundtracku filma The Avengers.

Izvor: NME

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Skrillex piše glazbu za film

"Ne očekujte hitove za plesni podij," izjavio je ovaj DJ i producent.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: