• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

Chris Cornell o mogućem okupljanju benda Audioslave (Getty Images)
Chris Cornell
Vijesti

Chris Cornell o mogućem okupljanju benda Audioslave

Objavljeno 06.08.2015. 18:00h Izvor slike: Getty Images
Pred izlazak njegovog solo albuma "Higher Truth" (drugog posle 2011.)  u rujnu Chris Cornell govori o ponovnom okupljanju Audioslavea.

Chris Cornell je rekao da bi bilo sjajno da se napravi super-grupa od bendova Soundgarden i Rage Against The Machine. "Mislim da bi to bilo sjajno. Mnogo smo pjesama snimili i pošto toliko dugo nismo radili ništa zajedno, ne mogu zamisliti kako bi to izgledalo. Bilo bi zaista odlično iskustvo da se sastanemo i radimo zajedno."

Nakon što je Cornell napustio bend, grupe su se razdvojile 2007. godine. Bivši pjevač je tada rekao da je otišao zbog "osobnih sukoba, kao i glazbenih razilaženja".

Međutim, sada govori o jakoj kemiji koja postoji kada su zajedno. "... Napisali smo tri albuma u samo pet godina, možda i manje. A to su bili albumi koji su bili sirovi, a sada imamo sjajan materijal, i izgleda da kao da se nikada nismo sukobili oko toga kakva pjesma treba biti."

Izvor: Gigwise.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Tata tetovirao One Direction da bi dobio karte za koncert ali...

Roger Fraser je tetovirao One Direction da bi osvojio karte za koncert na natjecanju lokalne radio stanice, ali s obzirom da živi u drugoj saveznoj državi, nije mogao dobiti nagradu...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: