• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti

Brothers Green Weekend
Brothers Green: EATS
Vijesti

Brothers Green Weekend

Objavljeno 25.06.2016. 09:00h
U susret drugoj sezoni kulinarskog serijala Brothers Green, koja starta 3. srupnja od 19.50, podsjećamo se najboljih trenutaka iz prve sezone serijala u kojem su glavni MTV junaci braća Josh i Mike. Pratite ih ove subote i nedjelje od 12:10, samo na MTV kanalu.

Braća Josh i Mike Greenfield, zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Ovaj dinamični tandem, pun bratske ljubavi, pravo iz Brooklyna predstavio se na MTV kanalu svojim kulinarskim showom "Brothers Green: EATS!".

Bez prave obuke, ali s dovoljno strasti prema kuhanju, Josh i Mike su se odomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju, naučili su sami - vježbanjem, istraživanjem, čitanjem kuharica i gledanjem TV kanala o kuhanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam krenuti sline na usta.

Foto: MTV promo

"Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada vidjeli. To je savršen miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svatko može napraviti u svojoj kuhinji i sve to začinjeno vrhunskom glazbom sa svih krajeva svijeta", objasnila su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kkuhanju trude impresionirati gurmane s egzotičnim ukusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield donose revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čovjeka, odnosno kuhara amatera. Mike i Josh spremaju nepretencioznu, ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na nevjerojatno lak i zabavan način!

Foto: MTV promo

Kako bi dodatno začinili show, u svojoj kuhinji ugostit će poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique i mnogi drugi, a dosadne zvuke lupanja o lonce zamijenit će vrhunski izbor primamljive glazbe kao što su i njihovi recepti.

Inače, Mike i Josh su dobro znane internet face, gdje su prvo i počeli izučavati svoj zanat i u opuštenoj atmosferi educirati mlade ljude kako unaprijediti svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuhanju na YouTube kanalu postala omiljeno mjesto strastvenih kuhara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuhanja, komedije, zabave.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

10 glumaca koji su drastično promijenili svoj izgled

Za potrebe snimanja filmova. Na gore.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: