• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti

Brothers Green vikend
vikend
Vijesti

Brothers Green vikend

Objavljeno 23.05.2015. 09:00h
Ako se pitaš što bi trebao spremiti curi/dečku za savršeni dejt, novi MTV junaci, braća Josh i Mike imaju rješenje za tebe ove subote i nedjelje od 12:30, samo na MTV-u.

Braća Josha i Mikea Greenfielda, zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Ovaj dinamični tandem, pun bratske ljubavi, pravo iz Brooklyna stiže na MTV kanal sa svojim kulinarskim showom "Brothers Green: EATS!".

Bez prave obuke, ali s dovoljno strasti za kuhanjem, Josh i Mike su se udomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju naučili su sami - vježbanjem, istraživanjem, čitanjem kuvara i gledanjem TV kanala o kuhanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam krenuti voda na usta.

"Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada vidjeli. To je savršeni miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svatko može napraviti u svojoj kuhinji i sve to začinjeno vrhunskom glazbom sa svih krajeva svijeta", objasnila su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kuhanju trude impresionirati gurmane egzotičnim ukusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield će donijeti revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čovjeka, odnosno kuhara amatera. Mike i Josh spremaju nepretencioznu ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na nevjerojvatno lak i zabavan način!


Kako bi dodatno začinili show, u njihovoj kuhinji će ugostiti poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique Iglesias i mnogi drugi,  a dosadne zvuke lupanja o šerpe zamijenit će vrhunski izbor muzike primamljive kao i njihovi recepti.

Inače, Mike i Josh su dobro znane face s interneta, gdje su prvo i počeli peći svoj zanat i u opuštenoj atmosferi educirati mlade ljude kako da unaprijede svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuhanju na YouTube kanalu postala omiljeno mjesto strastvenih kuhara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuhanja, komedije, zabave.

Brothers Green Weekend from Marschmellows on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Florence + The Machine odgađaju nastup na INmusic festivalu

A Florence Welch se obradila posjetiteljima video porukom...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: