• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti

Brothers Green: od sviranja gitare do kuhanja za MTV
Brothers Green
Vijesti

Brothers Green: od sviranja gitare do kuhanja za MTV

Objavljeno 12.04.2015. 14:00h
"Kuhanje je kao sviranje gitare - kada naučiš prvi akord na gitari to pamtiš cuhelog života. Isto je i s receptima i ukusnim jelima".

"Prva stvar koju smo ikada pripremili bio je sendvič sa slaninom, jajima i sirom, koji je jako popularan u Americi. Tata nam je radio te sendviče kada smo bili mali, mislim da su to bili rani utjecaji... I kada bi društvo dolazilo prespavati kod nas, uvijek bismo im za doručak pripremali te sendviče. To je bila prva stvar", prisjeća se u razgovoru za MTV Mike Greenfield, koji je s bratom Joshom zvijezda nove MTV emisije "Brothers Green: Eat!"

U pitanju je kulinarski spektakl za nove generacije, koji će vam čari kuhinje približiti na sasvim nov, jednostavan, a ništa manje spektakularan način.

I Josh i Mike su, baš kao i većina tinejdžera, u početku izbegavali kuhinju, ali je potom njihova ljubav prema raznoraznim jelima postajala sve jača.

Zanimljivo je to da su se tokom ranih školskih dana obojica bavili hrvanjem, ali je za Josha to značilo da u jednom trenutku mora  početi voditi računa o svojoj prehrani. Za nekoga tko obožava jesti, dijeta je bila mučna stvar.

"Sjećam se da sam tada do kasno navečer gledao raznorazne emisije o kuhanju. Nekako mi se činilo da me to umiruje, nakon toga nisam bio tako gladan. Čudno, zar ne," priznaje on. "Ali tada sam pomislio kako je to kul posao."
Tada sigurno nisu ni sanjali da će jednog dana kuhati za MTV publiku i da će baš oni biti ti koji će tinejdžerima približiti kuhanje i recepte za najukusnija brza jela.

"Kada shvatiš da možeš skuhati nešto, makar to bilo i nešto jako jednostavno, odmah ti se čini da možeš sve. I to je super", poručuje Josh. "To je kao kada naučiš prvi akord na gitari i to pamtiš cijelog života."

Josha i Mike čekaju vas od nedjelje, 19. travnja u 20:40, ekskluzivno na MTV kanalu u emisiji "Brothers Green: EATS!"

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

9 ženskih bendova iz kojih su potekle solo zvijezde

Beyonce, Cheryl, bivše spajsice... pogledajte kako su cure nakon izlaska iz bendova pokrenule solo karijere...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: