• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

Vijesti

Britney Spears
Vijesti

Britney Spears odbila 10 milijuna dolara od X Factora

Objavljeno 12.03.2012. 13:00h
Yahoo News javlja da pjevačica smatra da je ponuda  za sudjelovanje u novoj sezoni showa X Factor "niska", i umjesto toga razmatra ponudu o nastupima u Las Vegasu...

Kako su mediji prenijeli prošloga tjedna, Simon Cowell je u ime njegove X Factor franšize ponudio Britney Spears 10 milijuna dolara za sudjelovanje u žiriju najnovije sezone popularnog talent showa.

Istu svotu je za prethodnu sezonu kao članica žirija serijala The Voice dobila njezina kolegica Christina Aguilera, dok je za isti posao u prethodnoj sezoni Jennifer Lopez od serijala American Idol dobila 12 milijuna dolara. 

Međutim, kako prenosi Yahoo News, pjevačica je ovu ponudu odbila - ona je navodno producentima, TV mreži Fox, odgovorila kontra-ponudom i zatražila 20 milijuna dolara, što, kako komentira blog PopCrush, predstavlja zahtjev koji se ne može ispuniti i praktično znači "ne".

Umjesto Britney, Cowell sada mora pronaći nova lica koja će ispuniti upražnjena mjesta članova žirija iz prethodne sezone (to su bile Paula Abdul i Nicole Scherzinger) - a Britney navodno razmišlja o unosnoj seriji koncerata u poznatim klubovima u Las Vegasu...

Izvor: popcrush.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Futureheads obradili Black Eyed Peas

Preslušajte pjesmu "Meet Me Halfway" u obradi britanskog indie benda, koja najavljuje njihov novi album "Rant"...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: