• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vijesti

Auguste objavile spot za novi singl "Trebam malo" (Universal Music Hr Promo/Zrinka Kunić)
auguste
Vijesti

Auguste objavile spot za novi singl "Trebam malo"

Objavljeno 07.04.2017. 13:20h Izvor slike: Universal Music Hr Promo/Zrinka Kunić
Novi video redateljski potpisuje Marcella Zanki, a u njemu se pojavljuje glumac Marko Petrić...

Nakon zamijećenih singlova "Ruke" i "Prosinac", skupina Auguste predstavlja potpuno novi singl, naziva "Trebam malo", kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka, novog studijskog izdanja!

"Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo novom Auguste zvuku. Pjesma "Trebam malo" čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe", poručuju Auguste. 


Foto: Universal Music HR Promo / Single Cover

Novi singl “Trebam malo” autorski potpisuju Gordana Marković te Ivana Lulić, produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak.

Prateći videospot novog singla djelo je redateljice Marcelle Zanki, zaslužne i za sanjiv spot singla "Ruke", kojim su Auguste započele uspješnu suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska. U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija - Milan Latković i Duje Kundić.

U 2017. godini talentirane kantautorice Gordana i Ivana obilježit će 5 godina postojanja skupine Auguste te stvaranja glazbe. Tim povodom Auguste će održati koncertni nastup u zagrebačkom klubu KSET, 21. travnja, gdje će publika imati prilike čuti novi singl "Trebam malo" po prvi put uživo odsviran s pratećim bendom.

Pogledajte spot:

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

2CELLOS na albumu slavnog kompozitora filmske glazbe Hansa Zimmera

Hans Zimmer, vodeći skladatelj filmske glazbe danas, tvorac glazbe za neke od najvećih holivudskih blockbustera, još je jedna od slavnih osoba koja nije odoljela talentu i virtuoznosti Luke Šulića i Stjepana Hausera.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: