Vijesti

Are You the One? vikend
MTV vikend
Vijesti

Are You the One? vikend

Objavljeno 01.11.2014. 09:15h
Je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces - ili možda postoji algoritam koji može odlučiti tko bi bio savršeni par? Saznajte ovog vikenda!

MTV je izveo jedan pravi ljubavni eksperiment u novoj seriji "Are You the One?" koju možete pratiti u subotu 1. i nedjelju 2. studenog od 12:10, kako bi pomogao grupi od 10 djevojaka i 10 mladića u pronalaženju njihovog savršenog para.

Are You the One?

Dvadeset "singl" ljudi je prošlo kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredilo savršenog dečka/djevojku. Naravno, trik je u tome da su rezultati ovih testova za sudionike tajna, i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu testiranja, njihova idealna druga polovica. Ali, kako bi potraga bila još zanimljivija, ovih dvadeset samaca će do ovog bitnog otkrića dolaziti dok budu živjeli zajedno u kući na živopisnom otoku Kauai na Hajavima, svo vrijeme znajući da je njihov idealni partner možda baš u sobi do njihove.

Are You the One?

Kako bi se što bolje upoznali, prolazit će kroz testove fizičke privlačnosti, procjene osobina ličnosti, procjenu povijesti veza i još mnogo toga, i na kraju svake nedjelje 20 potencijalnih partnera će pogađati tko je osoba za koju vjeruju da je njihov idealan partner. Ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspiju pogoditi tko im je suđena ili suđen na osnovu rezultata testa, osim velike novčane nagrade dobit će i svoju idealnu polovinu.

Primamljivo, zar ne?

Are You the One? vikend. U subiotu 1. i nedjelju 2. studenog od 12:10 do 16:10samo na MTV-ju!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Bliži se 4. Electronic Beats festival!

Electronic Beats festival u Zagreb donosi atmosferu klubske scene Berlina, Beča, Londona i New Yorka!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: