• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

Are You The One? Brazil vikend (MTV / Promo)
Are You the One?
Vijesti

Are You The One? Brazil vikend

Objavljeno 15.08.2015. 09:00h Izvor slike: MTV / Promo
Spremite se za vreo vikend jer 15. i 16. kolovoza MTV-jev ljubavni eksperiment je na pješčanim plažama Brazila gdje se odvija nova sezona hit realityja “Are You The One? Brazil”.

Kao što znate, deset singl djevojaka i isto toliko momaka će se useliti u prelijepu vilu gdje će zajedno živjeti i pokušati pronaći svoju srodnu dušu.

Svi oni su prethodno prošli kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih  psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/djevojku. Naravno, trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu tih testiranja, njihova idealna polovica.

Dok ovi potencijalni parovi budu provodili dane u rajskom okruženju Rio de Janeira, rješavali različite zadatke kako bi osvojili romantične izlaske sa svojim simpatijama, dobit ćemo odgovor na pitanje je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces ili možda postoji algoritam koji može odlučiti tlo bi bio savršen par?

A ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspiju pogoditi tko im je suđen na osnovu rezultata testa, osim ljubavi dobit će i velike novčane nagrade. Primamljivo, zar ne?

Subota, 15. kolovoz@12:30 i nedjelja 16. kolovoz @12:10!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Ni Obama ne može uvjeriti Kanyea da objavi album

Ili je možda vrlo zauzet.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: