• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti

Are You The One 4 Weekend (MTV Promo)
Are You the One?
Vijesti

Are You The One 4 Weekend

Objavljeno 01.10.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Kažu da svakoga negdje čeka savršena polovica, a 20 singl cura i dečkiju pokušat će pronaći srodnu dušu u četvrtoj sezoni emisije Are You The One?, koju možete pratiti ovog vikenda - u subotu i nedjelju od 12:10!

Grupa mladih i zgodnih mladića i djevojaka postat će dio isprobane AYTO formule s jednim velikim obratom koji će po prvi put zaista testirati teoriju „Ako tvoj savršeni par stoji ispred tebe bi li ga uspio/la prepoznati?

Svi oni prošli su kroz opsežne procjene na osnovi kojih su određene karakteristike njihovog savršenog para, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovi testiranja, njihova idealna polovica.

Prvog dana, odmah nakon upoznavanja u vili na Havajima, 10 slobodnih djevojaka stalo je naspram 10 slobodnih momaka i svima će biti postavljeno pitanje „tko vjeruje u ljubav na prvi pogled?“. Prvih troje koji podignu ruku bit će zamoljeni da odu do svoje „ljubavi na prvi pogled“, a zatim će se tri potencijalna para uputiti na prvi sastanak.

Foto: MTV Promo

Ukoliko se pokaže da su napravili pravi izbor, nagrada od 250,000 dolara bit će dodana na milijunsku nagradu koja ih očekuje ukoliko naprave deset savršenih poklapanja. Međutim, opasnost od „blackouta“ i dalje vreba, i ukoliko se ispostavi na tjednim provjerama da nijedan od spontano spojenih parova nije “pravi spoj” po utvrđenoj formuli, sudjelovatelji će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđena, ali ne znajući tko je točno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmjehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku zaraditi primamljivu svotu novca… Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne polovice, zaljubiti se i osvojiti veliku novčanu nagradu, pratite u četvrtoj sezoni “Are You The One”.

Are You The One 4 Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

15 najgorih zvjezdanih prekida

Nakon ovoga ne možemo a da se ne zapitamo: Ima li nade za nas?

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: