• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti

Are You The One ? 3 Weekend (MTV Promo)
Are You the One?
Vijesti

Are You The One ? 3 Weekend

Objavljeno 06.08.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Ovaj vikend posvećujemo ljubavnom eksperimentu MTV-ja koji se seli na pješčane plaže Havaja gdje se odvija nova sezona hit realityja “Are You The One?” U subotu od 12:40 i nedjelju od 12:10, uživajte uz Are You The One? 3 Weekend!

Vodeći se pitanjem “bi li prepoznao/la svoju idealnu polovicu da ti stoji ispred nosa?”, treća sezona popularne MTV emisije Are You The One predstavlja po 10 novih singl cura i dečkiju, koji su po vlastitom priznanju užasni u vezama.

Svi oni su prošli kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredio karakteristike savršenog dečka/cure. Po utvrđenoj formuli napravljeni su idealni parovi od tih 20 cura i dečkiju, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovica.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđena, ali ne znajući tko je točno to, ovih 20 samaca otputovat će na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmijehuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku zaraditi primamljivu svotu novca…

Međutim, ono što će naknadno saznati jest da će ih svaka greška pri izboru skupo koštati. Naime, ukoliko se ispostavi u nedjeljnim provjerama da nijedan od spojenih parova zapravo nije “savršen par” po utvrđenoj formuli, sudjelovatelji će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Samo u prvom tjednu su tri para postala sigurna da su našli svoje idealne partnere, ali kada saznaju da, sudeći po algoritmu, nisu stvoreni jedno za drugo i da je nagrada za cijelu grupu dovedena u pitanje, mnogi će morati ostaviti emocije po strani i početi razmišljati po formuli.

Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne polovice, zaljubiti se i osvojiti veliku novčanu nagradu, pratite u trećoj sezoni "Are You The One".

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Ni zvijezde nisu imune na Pokémon GO

Sljedeći put kada stignete do Pokéstopa, dobro pogledajte oko sebe, jer možda pored vas stoji Justin Bieber, glavom, bradom i mobitelom.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: