• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

Are You The One? 3 Weekend (MTV Promo)
Vijesti

Are You The One? 3 Weekend

Objavljeno 16.01.2016. 08:10h Izvor slike: MTV Promo
Ovaj vikend posvećujemo ljubavnom eksperimentu MTV-a koji se seli na pješčane plaže Havaja gdje će se odvijati nova sezona hit reality show-a “Are You The One?” U subotu od 12:30 i nedjelju od 12:10, uživajte uz Are You The One? 3 Weekend!

Vodeći se pitanjem “da li bi prepoznao/la svoju idealnu polovinu da ti stoji ispred nosa?”, treća sezona popularne MTV emisije Are You The One predstavlja po 10 novih solo djevojaka i frajera, koji su po vlastitom priznanju užasni u vezama.

Svi oni su prošli kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim profesionalnih match-makera, psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredio karakteristike savršenog dečka/djevojke. Po utvrđenoj formuli napravljen su idealni parovi od tih 20 djevojaka i dečkiju, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovica.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđena, ali ne znajući tko je točno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmijehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku zaraditi primamljivu svotu novca…

Međutim, ono što će naknadno saznati jest da će ih svaka greška pri izboru skupo koštati. Naime, ukoliko se ispostavi u tjednim provjerama da niti jedan od spontano spojenih parova zapravo nije “savršen par” po utvrđenoj formuli, natjecatelji će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Samo u prvom tjednu su tri para postala sigurna da su našli svoje idealne partnere, ali kada saznaju da, sudeći po algoritmu, oni nisu stvoreni jedno za drugo i da je nagrada za cijelu grupu dovedena u pitanje, mnogi će morati ostaviti emocije po strani i početi razmišljati po formuli.

Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne polovine, zaljubiti se i osvojiti veliku novčanu nagradu pratite u trećoj sezoni “Are You The One”.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

I Victoria Beckham voli Adele kao i svi mi

Čini se da je Adelino gostovanje kod Jamesa Cordena sve oduševilo. Njeno pjevačko umjeće pohvalila je i Niki Minaj, a sad je stigla i pohvala od Victorie Beckham...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: