• Sada DFC
  • Sljedeće 14.40H Ridiculousness #604
  • Kasnije 15.00H Punk'd #807
  • Još kasnije 15.20H 3 From 1

Vijesti

vikend
Vijesti

"Are You The One? 2" vikend

Objavljeno 22.11.2014. 10:00h
Je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces ili možda postoji algoritam koji može odlučiti tko bi bio savršeni par? Otkrijte ove subote i nedjelje od 12:10, samo na MTV-u!

U popularnoj MTV-jevoj emisiji Are You The One? napravljen je ambiciozni ljubavni eksperiment s deset singl djevojaka koje su prošle kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim profesionalnih psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja odredio savršenog dečka. Sada tih 20 singl momaka i djevojaka zajedno žive u velikoj vili u živopisnom Portoriku i pokušavaju međusobno pronaći svoju idealnu polovicu. Ukoliko se svih deset parova spoji, osim pravog partnera, sudionici će dobiti i najveću novčanu nagradu u povijesti MTV-ja – millijun dolara!

Ali, kako bi već zanimljiva situacija dodatno bila začinjena, u drugoj sezoni Are You The One? u cijelu jednadžbu dodana je jedanaesta djevojka koja je, sudeći po algoritmu, također "perfect match" za jednog mladića. Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne polovice i osvojiti veliku novčanu nagradu? Napetu borbu pratite u drugoj sezoni serijala Are You The One?.

Ovg vikenda, druga "Are You The One"? sezona "na premotavanju" - u subotu 22. i nedjelju 23. studenog od 12:10, samo na MTV-u!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Američka lista albuma za ovaj tjedan

Taylor Swift' i "1989" i treći tjedan na samom vrhu, na mjestu broj dva debitiraju Foo Fighters s novim albumom "Sonic Highways"…

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: