• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 00.30H World Stage
  • Kasnije 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.20H Music Non Stop

Vijesti

10 pjesama za sve djevojke koje znaju što žele (Getty Images)
Vijesti

10 pjesama za sve djevojke koje znaju što žele

Objavljeno 11.03.2017. 09:00h Izvor slike: Getty Images
Od Beyonce do J.Lo, ove snažne žene svojom glazbom prenose jednako tako snažne poruke.

Međunarodni dan žena je možda prošao, ali drage pripadnice jačeg (Upravo tako!) spola, svaki dan je ionako naš! Ipak, u ovom "muškom svijetu" nije se teško osjetititi obeshrabreno i malodušno, a u takvim situacijama dobro je imati nešto što će nam uliti dodatnu, prijeko potrebnu dozu samopouzdanja. Od klasičnih Queen Bey himni do razigranih pjesmica koje nam daju snagu da izguramo dan, glazba je svakako jedan od načina da se ponovo osjetimo kao snažne žene, što i jesmo! Od žena ženama, pogledajte naše #girlpower prijedloge koji će vam dati samouvjerenost potrebnu da zavladate svijetom!

1. "Run The World (Girls)", Beyonce

Ova pjesma svakako je jedna od onih koju je dobro poslušati s vremena na vrijeme. Samouvjerenost level - high, jer budućnost ionako pripada ženama, a nitko to ne zna bolje od kraljice Beyonce.

2. "National Anthem", Lana Del Rey

"Happy birthday, Mr. President," pjeva Lana danas, baš kao Marilyn nekada, čineći ovu pjesmu jednim od svojih najsnažnijih uradaka. Lana proglašava samu sebe nacionalnom himnom, a vi joj recite da je u krivu, ako se usudite.

3. "That’s My Girl", Fifth Harmony

Uz ovu energetičnu interprataciju sa svojim frendicama plesat ćete čitavu noć. "You've been down before / You’ve been hurt before / You got up before / You’ll be good to go, good to go," pjevaju cure, motivirajući vas da se za sebe zauzmete jače no ikada. Da bi se dodatno "nabrijale", svakako pogledaje i prateći spot.

4. "Ain’t Your Mama", Jennifer Lopez

J.Lo u "Ain't Your Mama" diže glas protiv zastarjelih rodnih stereotipa koji nam se danas još uvijek itekako nameću. Brzi ritam i stihovi poput "I’m too good for that," dati će vam snagu da kažete "ne". Ili "da", ako VI tako želite!

5. "Girl on Fire", Alicia Keys

Znate što želite - pojačati zvuk na najglasnije moguće i iz sveg se glasa pridružiti Aliciji. Samo dajte, mi vas sigurno zbog toga nećemo osuditi.

6. "Bravado", Lorde

"I’m thinking glory / Lick my lips, toss my hair / And send a smile over / And the story’s brand new / I can take it from here, / I’ll find my own bravado," bezvremenske su riječi kojima vas Lorde motivira da u sebi pronađete svoj "bravado".

7. "Love Myself", Hailee Steinfeld

Znanstveno je dokazano, nemoguće je ne zaplesati uz ovu pjesmu. Šalimo se, ali energetični beat i tekst kojim Hailee promovira zdravo samoljublje svaki put će vas podići na noge.

8. "Rise", Solange Knowles

"Wake up and rise," je poruka koju bi si svaka djevojka ružem trebala napisati na ogledalo, da ju uz osmijeh u odrazu pozdravi svakog jutra. Pjesma je možda lagana, a melodija nježna, no potiče nas da živimo punim plućima. Tko je još vidio samosažalijevati se i zašto biste uopće, drage naše?! .

9. "Nothing Else Matters", Little Mix

Iako to često zaboravljamo, najbolje prijateljice su jedan su od najvažnijih faktora u životu svake djevojke. Himna ženske solidarnosti i ljubavi šalje snažnu poruku: "Nothing else matters like us / Nothing else matters like love."

10. "Nasty", Janet Jackson

Iskreno, kakva bi ovo playlista bila bez jedne od najvećih himni svih snažnih djevojaka: pjesme "Nasty" Janet Jackson. Jednom zauvijek recite zbogom zločestim dečkima (koji jedu "nasty food" i voze "nasty car") i shvatite da ste vrijedne prave ljubavi, nekoga tko vas zaista zaslužuje.

Izvor: Teen Vogue

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Teen Mom 2 S7 Weekend

Upoznali smo ih kao trudne tinejdžerice, a danas su hrabre i odvažne mame koje su bore sa surovom svakodnevicom. Sedma sezona Teen Mom 2 serijala čeka te ove subote i nedjelje od 12:10h na MTV kanalu.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: