• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / World stage

MTV World Stage: Placebo Unplugged
MTV World Stage
MTVTV

MTV World Stage: Placebo Unplugged

Objavljeno 08.04.2016. 08:45h Izvor slike: MTV promo
Ne propustite pogledati legendarnu emisiju MTV Unplugged s neponovljivim bendom Placebo u glavnoj ulozi, ovog petka od 21h, samo na MTV kanalu!

Bend Placebo se davne 1996. probio na glazbenoj sceni i od tada je objavio sedam Top 20 albuma, prodao više od 20 milijuna albuma, uz vrtoglav svjetski uspjeh. Slaveći 20 godina njihove izuzetne karijere (u sklopu koje dolaze i Zagreb u studenom 2016.), Placebo su izveli veličanstveni, neponovljivi set, ekskluzivno za legendarnu MTV Unplugged emisiju, koju ovog petka premijerno možete pogledati na MTV kanalu u 21 sat!

Odbijajući ići na sigurno i jednostavno preraditi svoje pjesme u akustični aranžman, frontman benda Brian Molko još je jednom jednom pokazao svoju kreativnost i originalnost.

„Znao sam da neće biti dovoljno samo sjediti za klavirom i "ogoliti pjesme do kostiju". Mjesecima smo vrijedno radili na ovim pjesmama i naštimavali ih jer nam je ovo bio potpuno nepoznat teritorij, van naše zone udobnosti. Najveći izazov je bio obraditi pjesme na nov i dopadljiv način,“ nastavlja Molko i priznaje „na kraju krajeva, željeli smo da ovo bude iznenađenje i za vas.“ Publika je svakako bila iznenađena kada je čula neke pjesme, poput „Bosco“ jer je ovo bio prvi put ikada da je bend uživo izvodi.

„MTV Unplugged nam je dao priliku da istražimo akustičnu i eksperimentalnu stranu naše glazbe, zato smo i izveli par pjesama na potpuno novi način,“ izjavio je pjevač legendarnog Placeba.

Bend je u okviru svog nastupa izveo čak 17 pjesama, među kojima su i hitovi poput „For What It’s Worth“, „Meds“, „Every You Every Me“, „Too Many Friends“, „Because I Want You“ i mnoge druge...

Petak, 8. travnja, u 21:00, samo na MTV kanalu!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: EMA Duomo Highlights 2015.

U listopadu 2015., MTV EMA je zauzela Milano i pretvorila ga u glazbeni centar svijeta.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: