• Sada DFC
  • Sljedeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

MTVTV / World stage

MTV World Stage: 2016 Isle Of MTV Highlights
MTVTV

MTV World Stage: 2016 Isle Of MTV Highlights

Objavljeno 19.05.2017. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Jubilarno, deseto izdanje Isle Of MTV Malta održano je na glavnom Il-Fosos trgu u Valeti, glavnom gradu Malte. Wiz Khalifa, Jess Glynne, Clean Bandit i Steve Aoki bili su zaduženi za nezaboravni rođendanski provod uz 50.000 ljudi.

U petak u 19:30, samo na MTV kanalu, premijerno pogledajte special “Isle of MTV” s najboljim nastupima i trenucima s prošlogodišnjeg spektakla.

Clean Bandit natjerali su publiku da pjeva u glas njihove hitove s debi albuma “New Eyes”, “Rather Be” i “Real Love”,  Jess Glynne je svojim moćnim glasom oduševila masu dok je pjevala “Don’t Be So Hard On Yourself”, ”Ain’t Got Far to Go” i “Hold My Hand”.

Miljenik hip hop publike, Wiz Khalifa započeo je nastup s globalnim hitom “Black and Yellow” i od tog momenta je bilo jasno da nema posustajanja. Uslijedili su “We Dem Boyz”, “Young, Wild & Free” i “Taylor Gang”.

Za kraj je ostavljen nastup DJ mega zvijezde Stevea Aokija, koji je rasplesao prisutne uz dobro znane pjesme od “Back 2 U” do “Can’t Go Home”.

Vatromet, fotkanje, odlična glazba, 50 000 gostiju i deset torti koje je Steve bacio u publiku… sve što je potrebno za savršeni rođendanski tulum. Pogledajte kako je bilo u petak u 19:30h u premijernom prikazivanju Isle of MTV 2016!

Fotografije u tekstu: MTV Promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: EMA Highlights 2016

U studenom prošle godine MTV EMA zauzela je rotterdamsku dvoranu Ahoy u Nizozemskoj, i u njoj priredila večer spektakularnih nastupa.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: