• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / The Ride

The Ride: Snoop Dogg i T.I.
The Ride
MTVTV

The Ride: Snoop Dogg i T.I.

Objavljeno 11.03.2016. 09:00h
Dvije epizode serijala The Ride očekuju vas ovog petka od 19:10h i donose uzbudljive priče o dvije hip hop ikone - Snoop Doggu i T.I. -u.

U prvoj epizodi, svjetla refektora bit će usmjerena na najbitnije momente karijere legendarnog Snoop Dogga, aka Snoop Liona.

U ovoj emisiji čut ćete kakav je utjecaj na njega imao period kada mu je u ranim danima bio zabranjen pristup medijima zbog vulgarnih tekstova; o preokretu koji je uslijedio nakon ubojstva velikog prijatelja Tupaca Shakura, poslije čega je promijenio životni stil, zauvijek napustio gansterski način zivota i Death Row Records.

Saznat ćete i kako se Snoop zahvaljujući suradnji s Pharrellom Williamsom uspio vratiti na vrh top listi i upotpuniti svoju evoluciju od gansterskog repera do svestranog umjetnika. 2012., nakon puta na Jamajku, Snoop je promijenio vjeru i pridružio se Rastafari pokretu i zbog toga sebi dao novi pseudonim Snoop Lion. Pod ovim imenom izdao je reggae album, „Reincarneted“, i istoimeni dokumentarni film o svom iskustvu na Jamajci.

Također, vidjet ćete ga i u potpuno neočekivanoj ulozi trenera male nogometne lige, koja pomaže siromašnoj djeci da postignu uspjeh u sportu i zaštite se lošeg utjecaja okruženja u kojem odrastaju.

U drugoj epizodi koja počinje u 20h, MTV Ride otkrit će do sada neispričanu priču o razvoju karijere Clifforda Harrisa, poznatijeg kao T.I.

Od "Jay Z-ja s Juga", kako ga je jednom nazvao Pharrell Williams, T.I. je postepeno gradio vlastito ime i identitet na glazbenoj sceni i zaslužio da ga smatraju za jednog od najuspješnijih MC-jeva tijekom ranih 2000.

Saznat ćete kako je mladić iz Atlante napravio proboj na glazbenu scenu s potpisanim prvim ugovorom s izdavačkom kućom LaFace Records. Međutim, i pored nesumnjivog talenta, T.I.-ja su pratile brojne kontroverze na njegovom putu do slave. Često se više pisalo o njegovim problemima sa zakonom i konfliktima s drugim reperima, dok su, s druge strane, nepravedno zanemarivana humanitarna djela kao nakon uragana Katrina i mnoga druga.

Čut ćete još i detalje iz njegovog privatnog života, o supruzi Tiny koju je oženio nakon devet godina veze i s kojom je snimao VH1 seriju "T.I. and Tiny: The Family Hustle", o boravku "iza rešetaka", brojnim glazbenim suradnjama i sve to izrečeno upravo od strane T.I.-ja specijalno za MTV The Ride.

Zato reperi, hip hoperi, rastafarijanci i ljubitelji nogometa ne propustite pogledati emisiju The Ride sa Snoop Doggom i T.I.-jem u petak od 19:10h.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Demi Lovato + Jennifer Hudson

MTV Ride ovog petka od 19:10 donosi intimne priče dvije posebne dame. Jedna je bivša Disney princeza i pop ikona mlađe generacije - Demi Lovato, a drugu često nazivaju „nova Whitney Houston“. Naravno, riječ je Jennifer Hudson.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: