• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / The Ride

The Ride: Rita Ora + Macklemore & Ryan Lewis
The Ride
MTVTV

The Ride: Rita Ora + Macklemore & Ryan Lewis

Objavljeno 25.03.2016. 09:05h Izvor slike: Getty Images/MTV Promo
Ovog petka u The Ride predstavljamo Macklemore & Ryana Lewisa, od 19:10, a potom kreće i luda vožnja s Ritom Orom (20:00).

Bili su dva bijelca iz Seattlea koji su se pojavili niotkud kako bi osvojili hip hop scenu. Macklemore i Ryan Lewis su sami sve ostvarili.

Mogli su potpisati za neku veliku izdavačku kuću, ali su odlučili biti nezavisni. Borili su se kako bi to postigli, a trud im se isplatio i cijeli svijet je poludio za njihovim hitovima: „Thrift Shop“„Same Love“ te „Downtown“.

U potpuno novoj emisiji The Ride vode nas kroz trenutke koji su im promijenili živote, odredili karijeru i učinili ih ovakvima. Vidjet ćete intimne ispovijesti i osvrtanja na presudne događaje u njihovoj karijeri i životima koji su ih ustoličili na glazbenom vrhu, kao i usporedbe kako je bilo nekada, a kako je sada.

Jeste li spremni na ludu vožnju manje znanim ulicama i putevima koji su vodili Rita Oru do planetarnog uspjeha? Ako jeste, onda se vežite za fotelju u petak 25. ožujka od 20:00h prebacite na MTV kanal i polijećemo!

Nova epizoda dokumentarne glazbene emisije The Ride donosi do sada neispričane osobne priče, neometani pristup privatnom i poslovnom životu i činjenice koje do sada niste znali, a kroz to putovanje vas vodi nitko drugi do Rita Ora.

U potpuno novoj epizodi The Ride vidjet ćete koji momenti su joj promijenili život, odredili karijeru i učinili Rita Oru jednom od najatraktivnijih pop diva, a od nedavno i glumica. Čut ćete njene intimne priče i osvrtanja na presudne događaje na osobnom i profesionalnom planu.

The Ride - petak od 19:10, samo na MTV kanalu!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Jessie J i Charli XCX

Dve epizode serijala The Ride očekuju vas u subotu u 19:10 i 20:00 i donose uzbudljive priče Jessie J i Charli XCX.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: