• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / The Ride

The Ride: Martin Garrix
The Ride
MTVTV

The Ride: Martin Garrix

Objavljeno 20.04.2016. 13:55h Izvor slike: MTV Promo
Martin Garrix je od malih nogu sanjao da postane DJ. Još kao tinejdžer, uspio je postići koliko mnogi njegovi kolege nisu tijekom cijele karijere.

U prvoj dokumentarnoj emisiji snimljenoj o njemu, čut ćete od Martina, članova njegove obitelji i najbližih prijatelja kako je izgledao put prema uspjehu ovog mladog  majstora EDM glazbe.

Martin Garrix: The Ride premijerno pogledajte na MTV kanalu u petak u 19:10, ili reprizno u subotu u 20:40.

U emisiji ćete, između ostalog, saznati kako je s 11 godina, »DJ Marty« počeo kupovati prve ploče i vrtjeti ih na lokalnim zabavama i vjenčanjima i kako mu je nastup Tiësta na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Ateni 2004. zauvijek promijenio život.

Martin je tada imao 8 godina i nije ni slutio da će mu ubrzo njegov idol Tiësto postati mentor, suradnik i prijatelj. Čut ćete i koliko mu je bilo teško uskladiti školske obaveze i nastupe na rasprodanim turnejama, na kojima ga uvijek prati ekipa prijatelja.

A saznat ćete i koja je megazvijezda dojurila u kuću Martinovog menadžera kada je čula pjesmu »Don't Look Down« i ponudila se pjevati vokale, kao i o tome što je točno inspiriralo ovu pjesmu...

Martin Garrix: The Ride, petak u 19:10 i reprizno u subotu u 20:40.

The Ride: Martin Garrix Friday 19:10 from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Fifth Harmony i Snoop Dogg

Dvije epizode serijala The Ride, koje vas očekuju večeras u 19:10 i 20:00, donijet će priče o dvije turbulentne karijere, članica benda Fifth Harmony i hip-hop ikone - Snoop Dogga.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: