• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / The Ride

The Ride: Jessie J i Charli XCX
The Ride
MTVTV

The Ride: Jessie J i Charli XCX

Objavljeno 18.03.2016. 08:30h Izvor slike: Getty Images
Dve epizode serijala The Ride očekuju vas u subotu u 19:10 i 20:00 i donose uzbudljive priče Jessie J i Charli XCX.

Za početak pogledajte epizodu koje je rezervirana za dinamičnu Jessie J, znanu po hitovima “Price Tag”, “Nobody’s Perfect”, “Domino”, i suradnji s Arianom Grande i Nicki Minaj u “Bang Bang”. Da bi dostigla prva mjesta na top listama, rasprodane turneje i milijunske tiraže, Jessie J je pretrpjela mnoge nedaće dok je postigla zasluženi uspjeh.

Najveću bitku tijekom života vodila je sa svojim srcem koje je od ranih dana bilo bolesno, što je uzrokovalo česte i duge hospitalizacije, a čak je doživjela i infarkt. Sve ovo prijetilo je ugroziti njenu karijeru, ali se Jessie ipak nije dala i sada svi možemo uživati u njenoj glazbi…

O svemu ovome, djetinjstvu, utjecaju bolesti, borbi, uspjesima u karijeri i novom albumu “Sweet Talk”, pričat će Jessica Ellen Cornish, odnosno Jessie J.

Jeste li znali da je Charli započela karijeru na londoskoj underground rave sceni kada je imala 15 godina i da je prvi tulum na kojem je nastupila održan u napuštenoj tvornici kikirikija u Istočnom Londonu?

Jeste li znali da se prve pjesme koje je napisala zovu “Fish & Chip Shop” i “I Want To Be Darth Vader” u kojoj koristi “Death March”, originalnu melodiju iz filma Star Wars. U emisiji The Ride saznat ćete zašto je izabrala “Charli XCX” za umjetničko ime, i je li istina da može vidjeti glazbu kao boje.

Dobro je poznato da je upravo Charli napisala “I Love It”, jedan od najvećih hitova u posljednjih par godina, i dala ga švedskoj pop grupi Icona Pop. A jeste li znali da je njen prvi #1 hit “Boom Clap” zamalo doživio sličnu sudbinu i da je malo falilo da ga umjesto Charli pjeva Hillary Duff?

Saznajte sve što niste znali o Charli XCX u novom izdanju dokumentarne serije The Ride u petak u 20:00.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Snoop Dogg i T.I.

Dvije epizode serijala The Ride očekuju vas ovog petka od 19:10h i donose uzbudljive priče o dvije hip hop ikone - Snoop Doggu i T.I.-u.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: