• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / The Ride

The Ride: Fifth Harmony i Snoop Dogg
The Ride
MTVTV

The Ride: Fifth Harmony i Snoop Dogg

Objavljeno 01.04.2016. 15:45h Izvor slike: Getty Images
Dvije epizode serijala The Ride , koje vas očekuju večeras u 19:10 i 20:00, donijet će priče o dvije turbulentne karijere, članica benda Fifth Harmony i hip-hop ikone - Snoop Dogga .

Djevojke iz sastava Fifth Harmony dokaz su da poraz ne mora uvijek biti negativna stvar. Nakon što su se suočile s ispadanjem u pojedinačnoj konkurenciji u američkoj verziji natjecanja »The X Factor«, Simon Cowell, alfa i omega glazbenog biznisa, uvidio je njihov talenat i pobrinuo se da ga cijeli svijet vidi. Zato ih je spojio u žensku supergrupu. U emisiji »The Ride« Dinah Jane, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Ally Brooke & Camila Cabello podijelit će svoju priču, kako su doživjele rast popularnosti, navikle se na činjenicu da su njih pet postale jedno i kako uspjevaju održati moćnu vezu sa svojim fanovima »The Harmonizers« i kakav je osjećaj stvarati hitove koji osvajaju top liste.

U drugoj epizodi, koja je na programu od 20:00, svjetla refektora bit će usmjerena na najbitnije momente u karijeri legendarnog Snoop Dogga, aka Snoop Liona.

Foto: Getty Images

U ovoj emisiji čut ćete kakav je utjecaj na njega imao period kada mu je u ranim danima bio zabranjen pristup medijima zbog vulgarnih tekstova; o preokretu koji je uslijedio nakon ubojstva velikog prijatelja Tupaca Shakura, nakon čega je promijenio životni stil, zauvijek napustio gansterski način zivota i Death Row Records.

Saznat ćete i kako se Snoop zahvaljujući suradnji s Pharrellom Williamsom uspio vratiti na vrh top listi i upotpuniti svoju evoluciju od gansterskog repera do svestranog umjetnika. 2012., nakon puta na Jamajku, Snoop je promijenio vjeru i pridružio se Rastafari pokretu i zbog toga sebi dao novi pseudonim Snoop Lion. Pod ovim imenom izdao je reggae album, „Reincarneted“, i istoimeni dokumentarni film o svom iskustvu na Jamajci.

Također, vidjet ćete ga i u potpuno neočekivanoj ulozi trenera male nogometne lige, koja pomaže siromašnoj djeci da postignu uspjeh u sportu i zaštite se lošeg utjecaja okruženja u kojem odrastaju.

Zato reperi, hip hoperi, rastasi i ljubitelji nogometa ne propustite pogledati The Ride sa Snoopom Doggom i curama iz benda Fifth Harmony u petak u 19:10 i 20:00.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Rita Ora + Macklemore & Ryan Lewis

Ovog petka u The Ride predstavljamo Macklemore & Ryana Lewisa, od 19:10, a potom kreće i luda vožnja s Ritom Orom (20:00).

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: