• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Terraneo Music

Terraneo Music na kanalu MTV
Terraneo
MTVTV

Terraneo Music na kanalu MTV

Objavljeno 07.06.2013. 16:00h
Terraneo Music i MTV će vas pripremiti za odlazak u prelijepu Dalmaciju na nezaboravno ljetovanje - uz koncerte nekih od najboljih bendova današnjice!

Ususret Terraneo festivalu, koji će se održati u Šibeniku od 7. do 9. kolovoza, MTV vam predstavlja emisiju Terraneo Music! Svakog radnog dana od 19:00, uživajte u polusatnoj emisiji uz hitove izvođača koji će nastupiti na pozornicama ovog popularnog festivala.

Pogledajte spotove bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu, kao što su The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, Gang of Four, The Cribs, The Bots, Woods, Duncan Sheik, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, SevdahBABY, Svi na Pod, Eyesburn, Icarus Down i mnogi drugi...

Jedna od glavnih novosti ovogodišnjeg Terranea je izlazak festivala na more, odnosno na samu morsku obalu. U sklopu Terraneo Beacha postojat će ugostiteljski objekti, pozornica s cjelodnevnim DJ programom i sve će biti u jedinstvenom Terraneo stilu. Ovo će biti centralno dnevno mjesto za kupanje, druženje, opuštanje... Kao i do sada, kamp za posjetitelje je smješten u sklopu festivalske lokacije, i ima kapacitet za oko 4.000 osoba. Kamp se otvara dan prije službenog početka festivala, u utorak, 6. kolovoza, a zatvara u subotu, 10. kolovoza.

Ulaznice za Terraneo festival, po cijeni od 419 kn za trodnevnu ulaznicu, mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima servisa Eventim ili online. U prodaji su i ulaznice za kamp po cijeni od 221 kn, s uključenim svim taksama i ostat će ista do početka festivala.

Nekoliko desetina međunarodnih i domaćih izvođača nastupit će na trećem po redu Terraneo Festivalu. Njihovi nastupi raspoređeni su u tri dana, a na Terraneo pozornicama ove će godine nastupiti bendovi The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Icarus Down i mnogi drugi...

Festival Terraneo se održava u napuštenoj kasarni nedaleko od centra Šibenika, koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu legendarnog Woodstocka! Lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja početkom kolovoza, Terraneo je savršena destinacija za tisuće mladih urbanih ljudi željnih zabave. Još jedna pogodnost na ovom festivalu je kamp, koji će učiniti boravak još ugodnijim.

Terraneo Music - radnim danima od 19:00, samo na kanalu MTV!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Terraneo Music na MTV-u

Ususret Terraneo festivalu, koji će se održati u Šibeniku od 7. do 10. kolovoza MTV vam predstavlja emisiju Terraneo Music!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: