• Sada Top 20
  • Sljedeće 19.40H World Stage Tomorrowland 2016
  • Kasnije 20.30H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #717
  • Još kasnije 21.20H Just Tattoo Of Us #102

MTVTV / Teen Mom

Teen Mom OG 6. sezona
MTVTV

Teen Mom OG 6. sezona

Objavljeno 27.10.2016. 16:40h Izvor slike: MTV Promo
Prije više od sedam godina Amber, Catelynn, Farrah i Maci prvi put su se pojavile na MTV kanalu kako bi ispričale svoje priče trudnih tinejdžerica.

Kasnije su nastavile dokumentirati svoje živote mladih majki i s vremenom smo stigli do sedme sezone serijala Teen Mom OG, koja na MTV kanalu starta u nedjelju od 21:20.

Kako je od početka njihov život išao nepredvidivom putanjom, tako i u novim epizodama ove djevojke neće imati miran period bez neočekivanih obrata. Maci i Taylor će se zaručiti ubrzo nako što saznaju da je ona trudna s trećim djetetom. Amber i njen zaručnik Matt se još uvijek oporavljaju od optužbi koje je iznio Gary, njen bivši partner i otac njene šestogodišnje kćeri Leah, a u vezi s navodnim brojem vanbračne djece koje Matt ima. Nažalost, Catelynn i dalje ima problema s postporođajnom depresijom i zbog sve težeg stanja odlučuje potražiti stručnu pomoć. To znači i privremeno razdvajanje od muža Tylera i njihove kćeri Nove. I naravno tu je Farrah... Ona i njen „on-off“ dečko Simon, s kojim je trenutno u dobrim odnosima, pokušavaju definirati njihov status i izgraditi zajedničku budućnost. Hoće li Farrah uspjeti u tome saznat ćete u novim epizodama šeste sezone Teen Mom OG.

P: nedjelja @ 21:20
R: utorak @ 21:00
R: subota @ 22:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Teen Mom OG 2

Teen Mom OG se ove nedjelje od 21:30 vraćaju s novim dogodovštinama.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: