• Sada World Stage
  • Sljedeće 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Kasnije 02.20H Music Non Stop
  • Još kasnije 06.10H Morning Mix

MTVTV / Teen Mom

Teen Mom OG 2
Teen Mom
MTVTV

Teen Mom OG 2

Objavljeno 04.02.2016. 14:40h Izvor slike: MTV Promo
Teen Mom OG se ove nedjelje od 21:30 vraćaju s novim dogodovštinama.

-Ekipa je na okupu i četiri bivše mame tinejdžerke dat će svoj doprinos nevjerojatnoj dozi drame, a kao i obično prednjačit će nitko drugi do ozloglašena Farrah Abraham.

Maci BookoutCatelynn LowellAmber Portwood i Farrah Abraham još jednom će otvoriti vrata svojih domova MTV kamerama koje će zabilježiti nove faze kroz koje ove djevojke prolaze sa svojim obiteljima. Sve te promjena donijet će i dosta problema koje će one riješiti s manje ili više uspjeha.

Svadbena zvona su se konačno oglasila za omiljeni par, Catelynn i Tylera Baltierra. Njihovo vjenčanje bit će veliki događaj ove sezone, ali u danima koji su mu prethodili nije sve išlo glatko i bez stresa. Maci je ponovo postala mama, ali pitanje koje nas sve najviše muči jest kada će postati i Taylorova žena?

Amber i Gary još uvijek nisu našli način da na miran način komuniciraju, a kada je glavna tema njihovih rasprava podjela skrbništva nad kćeri Leah, to ne sluti na dobro. I naravno Farrah. Osim standardnih nesuglasica koje ima s obitelji, a posebno s majkom, u novoj sezoni producenti emisije su joj bili glavna meta.

Što se događa u životima djevojaka iz originalne postave MTV-jeve reality emisije Teen Mom pratite nedjeljom od 21:30 i reprizom utorkom od 21h.

P: nedjelja, 7.2. @ 21:30

R: utorak @ 21:00

Teen Mom OG - nedelja u 21:30 from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Teen Mom 2 sezona 6 od 30. kolovoza na MTV-u!

Janelle, Chelsea, Leah i Kalyn možda nisu iste one trudne tinejdžerice i mlade majke koje smo prvi put upoznali prije pet godina, ali to ne znači da se drama koja ih okružuje stišala.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: