• Sada World Stage
  • Sljedeće 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Kasnije 02.20H Music Non Stop
  • Još kasnije 06.10H Morning Mix

MTVTV / Summer Festival Report

Summer Festival Report na MTV Summerblastu u Poreču
Summer Festival Report
MTVTV

Summer Festival Report na MTV Summerblastu u Poreču

Objavljeno 31.08.2016. 10:00h Izvor slike: Summer Festival Report Promo
Najluđi obožavatelji clubbinga jedva su dočekali ljeto i početak festivalske sezone, a kako bi im završetak sezone bio upravo ono što će zauvijek pamtiti, pobrinuli su se organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast u Poreču.

Osim odličnog glazbenog programa, posjetitelji su imali priliku uživati i u bogatom pratećem sadržaju: boat partyjima, karting vožnjama, penjanju u adrenalinskom parku, vožnji jet skijem i slično.

Summer Festival Report je posljednje izdanje u sezoni odlučio posvetiti upravo prvom izdanju ovog sjajnog festivala koji očekuje svijetla budućnost.

Summer Festival Report Promo

Prema riječima organizatora Summerblasta, Joea Bašića, ove godine se namjerno išlo na više elektronske glazbe, kako bi se opipao puls publike, dok su pregovori za velika pop i mainstream imena glazbe za drugo izdanje već počeli!

Kako i sam kaže, lokacija je idealna, a produkcija skupa i spektakularna.

Iva Mišović razgovarala je s velikim zvijezdama Summerblasta poput R3wire & Varsky, Example, Lost Frequencies, Martin Jensen, Jonas Blue, Fedde le Grand...

Summer Festival Report Promo

Neki su joj otkrili da uspjeh nije u novcu, već u tome da si sretan, drugi kako izgleda nastupati 17 puta u 20 dana, treći da i velike zvijezde mogu živjeti s roditeljima i kako je to postati popularan preko noći.

Svi su otkrili detalje u vezi sa svojim budućim glazbenim izdanjima, a ekstatičnu atmosferu kakva je vladala MTV Summerblastom možete pogledati u nastavku:

Summer Festival Report na MTV Summerblastu u Poreču from MTV Adria on Vimeo.

Summer Festival Report Promo

 

Fotografije u tekstu: Summer Festival Report Promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Summer Festival Report na Overjam festivalu u Sloveniji

MTV ekipa, na čelu s Ivom Mišović, ovog puta posjetila je Tolmin u Sloveniji, gdje se ovog ljeta održao najveći regionalni reggae festival - Overjam.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: