• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / Summer Festival Report

Summer Festival Report - Best Of - večeras u 21h
SFR2016
MTVTV

Summer Festival Report - Best Of - večeras u 21h

Objavljeno 07.09.2016. 16:40h Izvor slike: MTV Promo
Još jedna ljetnja festivalska sezona je za nama, a zahvaljujući emisiji Summer Festival Report bili ste u prilici osjetiti atmosferu s čak osam velikih festivala iz cijele regije.

Na red je došla posljednja epizoda četvrte sezone SFR-a u kojoj ćemo vas podsjetiti na najbolje dijelove, intervjue, ankete i najzanimljivije sugovornike s kojima se susrela voditeljica Iva Mišović.

Tijekom protekla dva mjeseca na SFR mapi festivala našli su se festival Southern Soul Festival u Ulcinju u Crnoj Gori koji je jedan od najboljih butique festivala u Europi,  Seasplash u Puli, jedan od najdugovečnijih i najopuštenijih lifestyle događaja u Hrvatskoj. Tradicionalno, jedan od najluđih provoda je pružio najbolji europski festival Exit, koji je nadmašio sve rekorde sa skoro 50.000 posjetitelja po večeri. Posljednji dani srpnja bili su rezervisani za Šabački letnji festival, koji je ove godine po prvi put održan u organizaciji MTV kanala. Ekipa emisije Summer Festival Report obišla je Sloveniju i zadržala se u Laškom, na festivalu Pivo in cvetje, dok je Nektar Freshwave Festival u Banjaluci nezaobilazna stanica SFR karavana. U prekrasnom prirodnom okruženju Soči, na granici Nacionalnog parka Triglav, koji ujedinjuje Italiju, Austriju i Sloveniju, tijekom četiri dana najvećeg regionalnog reggae festivala – Overjam, nastupilo je više od 100 izvođača iz 14 različitih zemalja. SFR ekipa je, naravno, stigla i tamo. Za posljednje izdanje Summer Festival Report emisije u četvrtoj sezoni posjetili smo prvi MTV Summerblast festival, koji je krajem kolovoza održan u Poreču.

Pregršt izvođača, DJ-eva, producenata i umjetnika nastupilo je na ovim festivalima, a SFR ekipa, predvođena Ivom Mišović je popričala s dosta njih. Pogledajte nazanimljivije dijelove u specijalnom Best Of izdanju Summer Festival Report  u nastavku:

Summer Festival Report - Best Of Season 4 from MTV Adria on Vimeo.

Do sljedeće sezone, zahvaljujemo se svim gledateljima i sponzorima emisije - Renault Capture, Cockti, Honor 7 Lite i Aura kozmetici.   

Fotografije u tekstu: MTV Promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Summer Festival Report na MTV Summerblastu u Poreču

Najluđi obožavatelji clubbinga jedva su dočekali ljeto i početak festivalske sezone, a kako bi im završetak sezone bio upravo ono što će zauvijek pamtiti, pobrinuli su se organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast u Poreču.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: