• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Spring break with grandad

Spring Break With Grandad
MTVTV

Spring Break With Grandad

Objavljeno 02.02.2017. 16:40h Izvor slike: MTV Promo
„Moj djed luduje jače od mene!“, „Baka posuđuje moje krpice kad izlazi u klub“!

Koliko vam realno zvuče ovi problemi? Za sudjelovatelje potpuno nove MTV emisije „Spring Break with Grandad“ jako su stvarni. Gledajte od nedjelje, 12. veljače u 19:50, samo na MTV kanalu!

MTV je pozvao šest mladih sexy dečkiju i cura da provedu četiri tjedna u luksuznoj vili u meksičkom ljetovalištu Cancun. Ovo mjesto stoji za svjetski epicentar tuluma na plaži, a sudjelovatelji trebaju dokazati da upravo oni najbolje partijaju. Ali, naravno, postoji zaplet – a to je da na ovo ludo putovanje moraju povesti svoje bake i djedove!

Da bi uspješno preživjeli proljetne ferije trebaju se pridržavati jednog pravila – zabavi se iz sve snage ili se pakiraj i idi kući. Sudac u ovom party natjecanju bit će ultimativni dečko za tulume Gary Beadle iz Geordie Shorea.

Hoće li budne oči baki i djedova utjecati na intenzitet provoda njihovih nasljednika? Ili će veterani, koji su svoju mladost proživljavali za vrijeme Drugog svjetskog rata, dokazati da nikada nisi previše star za biti mlad?

Sve je moguće, a jedino što je izvjesno da nakon emisije Spring Break with Grandad“ nikada nećete gledati isto na bake i djedove.

Foto: MTV Promo

Spring Break with Grandad

P: nedjelja, 12.02. @ 19:50

R: ponedjeljak @ 21:00 i petak @ 22:00

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: