• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / South Park

South Park - nova sezona!
South Park
MTVTV

South Park - nova sezona!

Objavljeno 20.07.2012. 00:00h
Od nedjelje, 22. srpnja, stiže 16. sezona vaše omiljene animirane serije!

Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh i Kenny McCormick ubrajaju se među najpopularnije animirane "vječite dječake" koji žive u gradiću South Park, odakle nas već godinama zabavljaju svojim nesvakidašnjim inteligentnim humorom.

U 16. sezoni vaše omiljene animirane serije, "na udaru" će se naći najrazličitije teme. Dečki će pribjeći drastičnim mjerama kako bi sačuvali "svetost prostorije u koju i car ide peške" i odlučit će tužiti kreatora toaleta, iako je on odavno umro. Cartman će se zaljubiti, doživjet će potpuno nova i neočekivana religiozna iskustva, a na kampiranju će svi saznati što znači kada ti je život ozbiljno ugrožen i to, ni manje ni više, nego - od dosade. Družina će se takođe pozabaviti, na samo njima svojstven način, popularnim internet fenomenima, TV prodajom svega i svačega, kao i važnim društvenim pitanjima kao što je privođenje producenta filma "Koney 2012".

South Park je američka animirana serija koja se emitira od 1997. godine, a njezini autori su Tray Parker i Matt Stone. Serija se bavi doživljajima četvorice dječaka i njihovih poznanika u gradiću South Park u američkoj saveznoj državi Kolorado. Karakteristična je po nadrealizmu, parodiji, satiri i crnom humoru koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue i razna aktualna društvena i politička zbivanja. Humor i poruke serije često su predmet kritika raznih društvenih grupa. Do sada je snimljeno 16 sezona, što South Park, nakon Simpsonovih, čini drugom najduže emitiranom američkom animiranom serijom.

South Park, 16. sezona - od nedjelje, 22. srpnja od 20:40, i reprizno ponedjeljkom u 22:40, utorkom u 21:30 i četvrtkom od 23:00 - samo na kanalu MTV!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

South Park 15. sezona

Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh i Kenny McCormick jedni su od najpopularnijih animiranih "vječnih" dječaka, koji žive u gradiću South Park odakle nas već godinama zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: