• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / South Park

Kako nastaje "South Park"?
South Park
MTVTV

Kako nastaje "South Park"?

Objavljeno 31.12.2011. 15:50h
Započnite novu godinu smijući se uz nestašne dječake iz South Parka. Ali osim novih epizoda iz petnaestog serijala - koje možete pratiti samo na MTV-u - 1. siječnja u 21:50 očekuje vas poseban film " The Making Of South Park".

Prva epizoda ove animirane serija emitirana je davnog 13. kolovoza 1997. Od tada nas dogodovštine "vječitih nacrtanih dječaka" iz gradića South Park zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom.

U ovom filmu saznat ćete gdje tvorci ove humoristične serije - Matt Stone i Trey Parker - nalaze nepresušnu inspiraciju, u kakve će sve nevolje upadati Cartman, Kyle, Stan i Kenny i koliko još sezona pripremaju... Mat i Trey već petnaest godina neustrašivo pomiču granice svojim smislom za parodiju i crni humor. Baveći se američkom kulturom, društvenim tabuima, raznim aktualnim društvenim i političkim zbivanjima, ova dva prijatelja koja su se upoznala još na koledžu nikoga ne štede. Ismijavali su sve, od liberala do konzervativaca, od ateista do vjerskih fanatika, kao i one između. Iako je njihov humor često nailazio na kritike javnosti, to nije spriječilo milijune vjernih fanova da iz sezone u sezonu s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu.

Kako im to uspijeva saznajte u posebnom filmu "The Making Of South Park" 1. siječnja u 21:50, ili reprizno u utorak u 22:40 i četvrtak u 21:30.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

South Park, 14. sezona

South Park je američka animirana serija koja se emitira od 1997. godine. Autori su Tray Parker i Matt Stone.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: