• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / Snooki & Jwoww

Snooki & Jwoww
Snooki & Jwoww
MTVTV

Snooki & Jwoww

Objavljeno 22.06.2013. 16:00h
Od ponedjeljka 24. lipnja do srijede 10. srpnja - dupla doza ludila.

U prvoj sezoni ste ih gledali kako koriste posljednju priliku da iz sve snage uživaju u djevojačkom životu. Nakon ludih zabava i uzbudljivih avantura, cure su stigle do prekretnice u svojim životima - sada se susreću s raznim izazovima i dilemama, a s bebom na putu ulozi su postali mnogo veći. Zato su prijateljice potrebne jedna drugoj više nego ikada!

A sada - stiže druga sezona ovog blesavog serijala! Od ponedjeljka 26. lipnja, gledajte kako se Nicole sprema da po prvi put postane mama, njen odlazak na porod i prve snimke njezinog sina Lorenza. Jenni će se upustiti u vlastite avanture i njena veza s Rogerom će preći na viši nivo - kada je on zaprosi. Ali, ako ste očekivali uobičajene zaruke, varate se – ovo se bile neustrašiva zaruke u Jwoww stilu, dok su skakali iz aviona! Ipak, iako su se cure pomalo uozbiljile, druga sezona ne bi bila potpuna bez čuvenih izlazaka. A kada su Snooki i Jenni zajedno - kao što dobro znate - mnogo toga se može dogoditi u samo jednu noć...

Njihovi životi će se uskoro u potpunosti promijeniti, ali neke važne stvari, kao što su prijateljstvo i "leopard šare", ostat će s njima zauvijek.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Snooki & Jwoww 2 Catch Up Weekend

Druga sezona popularnog serijala "na premotavanju"

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: