• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / Snooki & Jwoww

Snooki & Jwoww 2
Snooki & Jwoww
MTVTV

Snooki & Jwoww 2

Objavljeno 30.04.2013. 13:00h
Snooki & Jwoww ponovo u akciji!

U prvoj sezoni ste ih gledali kako koriste posljednju priliku da iz sve snage uživaju u djevojačkom životu. Nakon ludih zabava i uzbudljivih pustolovina, djevojke su stigle do prekretnice u svojim životima. Sada se susreću s raznim izazovima i dilemama, a s bebom na putu ulozi su postali mnogo veći. Zato su prijateljice potrebne jedna drugoj više nego ikada!

Možete gledati kako se Nicole spremla po prvi put postati mama, odlazak na porod i prve snimke njenog sina Lorenza. Jenni će se upustiti u vlastite avanture i njena veza s Rogerom će preći na višu razinu kada je on zaprosi. Ali ako ste očekivali uobičajene zaruke, varate se – ovo su bila neustrašive zaruke u Jwoww stilu, dok su skakali iz aviona! Ipak, iako su se djevojke uozbiljile, druga sezona ne bi bila potpuna bez izlazaka. A kada su Snooki i Jenni zajedno mnogo toga se može dogoditi u samo jednoj noći…

Njihovi životi će se uskoro u potpunosti promijeniti, ali neke stvari, kao što su prijateljstvo i životinjski uzorak, ostaju vječne.


Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Snooki & Jwoww

Nicole "Snooki" Polizzi i Jenni "JWOWW" Farley postale su globalni fenomen nakon pojavljivanja u MTV-jevoj hit seriji "Jersey Shore". 

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: