• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV Takeover

The Prodigy preuzimaju MTV
MTV Takeover
MTVTV

The Prodigy preuzimaju MTV

Objavljeno 06.09.2012. 11:00h
Kultni britanski sastav The Prodigy preuzeće MTV u petak. 7. rujna, od 18:30 i predstavit će omiljenih deset spotova!

U susret jednodnevnom Warrior’s Dance festivalu, koji će se održati na Kelmegdanskoj tvrđavi 15. rujna od 17:00, MTV je tjedan od 3. do 9. rujna posvetio izvođačima koji će nastupiti na ovom uzbudljivom glazbenom događaju zakazanom za 15. rujna od 17:00!

Osim standardnih glazbenih segmenata poput 3 from1 i Top 10@10, koji su u spomenutom tjednu posvećeni hedlinerima Warrior’s Dance festivala – MTV je spremio specijalno izdanje emisije MTV TakeOver s bendom The Prodigy! U petak, 7. rujna od 18:30, članovi kultnog britanskog benda “preuzet će” MTV na sat vremena i gledateljima regionalnog MTV kanala predstaviti svojih deset omiljenih video spotova. Reprize emisije MTV TakeOver The Prodigy su u subotu u 17:00 I nedjelju u 15:30.

Nastavljajući se na veliki uspjeh prvog Warrior’s Dance festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije s prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowl-u u Londonu, bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regiji.

Naime, Warrior’s Dance Festival Beograd će predstaviti najbolji i najinovativniji program današnje glazbene scene, zasnovan na odvažnoj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će osigurati širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dvije dodatne pozornice nazvane Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inozemstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umjetničke instalacije, inspirirane futurističkom industrial tematikom s, naravno, moćnim središnjim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za lokalnu publiku predstaviti dio najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Ulaznice za Warrior’s Dance Festival Beograd se mogu kupiti putem internet stranica Gigstixa i Eventima

Komentari

fannyvoli1D
fannyvoli1D
03.03.2013 16:09
SAVITE OD HOLLYWOOD UNDEAD-COMING BACK DOWN PLIZZZZZZZZ... BIT CU VAM JAKO ZAHVALNAA..

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV TakeOver: Thievery Corporation

Ekskluzivno iz Washingtona, samo za gledatelje regionalnog MTV-ja, članovi benda Thievery Corporation biraju svojih pet omiljenih glazbenih spotova u petak, 2. ožujka u 20:30!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: