• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV Suspect

MTV Suspect Weekend
MTV Suspect
MTVTV

MTV Suspect Weekend

Objavljeno 09.07.2016. 08:55h Izvor slike: MTV Promo
MTV Suspect, reality koji po uzoru na kultni Catfish, pokušava odgnetnuti dokle idu obmane i laži u odnosima, ovog vikenda na programu je od 12:10 pa sve do 16 sati.

Širom Amerike, ljudi kriju velike tajne od svojih prijatelja i bliskih osoba. Te obmane mogu izazvati veliku štetu njihovom odnosu i svima onima koji su umiješani. MTV Suspect imati za cilj tome stati na put.

Voditelj je poznato MTV lice, Nev Schulman, domaćin Catfisha, kojem se u pohodu na razotkrivanje prevara pridružila iO Tillett Wright. Njih će dvoje u svakoj epizodi, koju na MTV kanalu možete pratiti nedjeljom od 20:30, putovati širom Amerike i raditi na razotkrivanju mračnih tajni.

Nev i iO će proučavati činjenice i tražiti odgovore kako bi saznali što se zapravo događa, zadirući u sve – od lažnih identiteta, skrivenih ovisnosti, da raznih drugih prevara koje ostavljaju duboke posljedice.

Koliko će imati upjeha u izvlačenju istine na površinu i je li moguće nastaviti odnos nakon otkrivenih laži i obmana, saznajte u emisiji „MTV Suspect“ kojoj posvećujemo vikend 9. i 10. srpanj!

Foto: MTV Promo

MTV Suspect Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Suspect

Nakon jako uspješne emisije Catfish: The TV Show, stiže novi reality - „MTV Suspect“, koji će pokušati odgonetnuti dokle idu obmane i laži u odnosima.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: