• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV Push

MTV PUSH: Rag’n’Bone Man
MTV Push
MTVTV

MTV PUSH: Rag’n’Bone Man

Objavljeno 01.02.2017. 00:00h Izvor slike: Dean Chalkey/MTV Promo
Nemoguće je da u proteklih par mjeseci niste čuli pjesmu „Human“ koju izvodi Rag’n’Bone Man, momak zanimljivog izgleda i fantastičnog glasa.

Ovaj singl osvojio je vrhove brojnih top listi, a svijetu je predstavio novu zvijezdu čiji se moćni vokal izdvaja i pamti.

Upravo zato je Rag ’n’ Bone Man izabran za MTV Push izvođača za veljaču s pjesmom „Skin“ koju je, uz pratnju benda, uživo izveo specijalno za MTV!

Rory Graham, aka Rag‘n’Bone Man, ima 32 godine i oduvijek je znao da će se baviti glazbom.

Odrastajući u roditeljskoj kući u malom mjestu Uckfielda, nadomak Braightona, glazba je bila neizostavni dio njihove svakodnevice – bilo da je njegova mama pjevala, tata svirao gitaru, ili da je s gramofona dopirala neka blues, rcok ili reggae melodija.

U tinejdžerskim danima prvi put se okušao kao jungle MC, bavio se hip hopom, a vještinu repanja je razvijao na nastupima po lokalnim klubovima i kafićima. Ubrzo je postao član hip hop kolektiva The Rum Committee, a na nagovor roditelja počeo je češće pjevati blues i usavršavati svoj moćni vokal.

Upravo se taj miks raznih glazbenih pravaca, bluesa, hip hopa i nježnih pop melodija, osjeća na Rag'n'Bone Manovom prvom albumu „Human“ koji će izaći sredinom veljače za  izdavačku kuću Columbia Records.

„Moj tata je imao veliku kolekciju blues ploča. Nikada nisam školovao glas već sam naučio pjevati slušajući kako to rade BB King i Muddy Waters”, objasnio je Rory utjecaj bluesa na njegovu glazbu.

Rag’n’Bone Man je dobitnik veoma cijenjenog priznanja Brits Critics Choice za 2017. godinu. Ova nagrada se smatra sigurnim pokazateljem budućeg uspjeha nekog glazbenika, a prije njega su je osvojili Adele, Florence and The Machine, Sam Smith, James Bay i Jack Garrat.

Također može se pohvaliti drugim mjestom na BBC Sound of 2017 izboru.

Najavni singl „Human“ s istoimenog prvog albuma već je doživio ogroman uspjeh širom svijeta, i publika je poludjela za ovim krupnim dečkom s velikom bradom i brojnim tetovažama.

U veljači ga na MTV kanalu slušate s pesmom „Skin“ koju je izveo specijalno za MTV Push.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: The Head and the Heart

Kažu da je za uspjeh potrebna prava kombinacija pameti, strasti i sreće. Za dečke i djevojku iz benda „The Head and The Heart“ moglo bi se reći da imaju sve to.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: