• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 00.30H World Stage
  • Kasnije 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.20H Music Non Stop

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Petite Meller
MTV Push
MTVTV

MTV Push: Petite Meller

Objavljeno 01.10.2016. 00:00h Izvor slike: Universal Music RS Promo
Zakoračite u magičnu realnost Petite Meller!

MTV Push svakog mjeseca predstavlja novog izođača ili bend koji zaslužuju vašu pažnju. U listopadu vam otkrivamo potpuno novu realnost – zato hrabro zakoračite u čudesni svijet Petite Meller, koja vas vodi na magično putovanje po mongolskim visoravnima u spotu za pjesmu „The Flute“.

Luckasta Parižanka zaljubljena je u filozofiju, daleke destinacije, jaku šminku u Lolita stilu, otkačene i smijele modne kombinacije, zbog kojih je nazivaju nasljednicom Lady Gage, a koje u potpunosti oslikavaju njenu zanimljivu i slojevitu ličnost. Petitin glazbeni pravac opisuju kao jazzy pop, a njeno pjevanje uspoređuju s mladom Vanessom Paradis.


Foto: Universal Music RS Promo

Spotovi kao što je ovaj za singl „The Flute“ ne pojavljuju se često. Točnije, ovakvi spotovi se pojave samo kada ih napravi Petite Meller. Video je snimljen u Mongoliji, a kao inspiracija poslužili su joj francuski film „Manon Des Sources“ i balet „Posvećenje proljeća“ Igora Stravinskog.

Ekstravagan stil, haljina od slame, šiljasti šešir, djevojčica rumenih obraza po imenu Tuya koja svira flautu usred nepreglednih mongolskih visoravni, dok oko nje trče sobovi i divlji konji, samo su mali dijelovi ovog vizualnog remek djela. Kostime za ovu priliku, koji će vam sigurno zapasti za oko, ustupila joj Kraljevska akademija lijepih umetnosti iz Antwerpena u Belgiji.

Singl „The Flute“ nalazi se na prvom albumu Pette Meller „Lil Empire“, i u listopadu ga slušate kao MTV Push pjesmu, samo na MTV kanalu!

Foto: Album Cover

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Jonas Blue

Posljednje dane ljeta na MTV kanalu obilježit će pjesma “Perfect Strangers” koju potpisuje Jonas Blue, rujanski Push izvođač.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: