• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / MTV Push

MTV PUSH: Noah Cyrus
MTV Push
MTVTV

MTV PUSH: Noah Cyrus

Objavljeno 08.05.2017. 00:00h Izvor slike: MTV Promo
Taman kada se Miley malo primirila, u pohod osvajanja glazbene scene krenula je najmlađa članica obitelji Cyrus, Noah Cyrus , koja će se u svibnju predstaviti kao nova MTV Push zvijezda s pjesmom „Stay Together“.

Noah se možda sjećate kao nestašne djevojčice iz serije Hannah Montana u kojoj se pojavljivala u nekoliko epozoda. Danas je taj djevojčurak stasao u 17-godišnju djevojku koja je spremna da sa svijetom podijeli sav talenat koji je naslijedila od poznatih roditelja.

Naravno ne treba vas čuditi što se i Noah upustila u glazbene vode jer pored toliko glazbenika u kući, ona jednostavno nije imala šanse krenuti drugim putem.

Njenog brata Tracyja Cyrusa znate kao člana benda Metro Station, dok je njena starija sestra Brandi Cyrus članica alt-pop dua Frank+Derol. O Miley i njihovom tati, legendarnom Billyju Rayu Cyrusu, suvišno je govoriti...

Noah je prvi singl „Make Me (Cry)“ snimila u suradnji s R&B zvijezdom Labrinthom i naći će se na debi albumu „NC:17“, čiji naziv predstavlja kombinaciju njenih inicijala i godina, ali i označava da nije pogodan za mlađe od 17 godina.

Iako je svjesna da će njenu glazbu i pojavu često uspoređivati s Miley, najmlađi član Cyrus klana kaže da je spremna na to i da joj usporedbe ni malo neće smetati.

Za to vrijeme Miley je iz sve snage podržava i daje joj najbitnije savjete, kao starija sestra i kao iskusnija kolegica. Najvažnije je, kaže joj Miley, da nikada ne čita što se po Internetu piše o njoj.

„Isključila sam mogućnost ostavljanja komentara na mom Instagram profilu i to je najbolja stvar koju sam napravila za sebe,“ zadovoljno je izjavila Noah, poučena sestrinim savjetom.

Ali ovo svakako ne znači da će glazba sestara Cyrus zvučati isto. „Treba pronaći zvuk koji tebi odgovara, a ne ono što drugi žele čuti. Ako voliš sebe i način na koji stvaraš glazbu, onda to radiš na pravi način,“ izjavila je Noah za jedan američki časopis i nagovjestila da nas na albumu čeka puno iznenađenja i njenih originalnih stvari.

I dok album „NC:17“ ne ugleda svjetlost dana, poslušajte što Noah Cyrus ima za poručiti u pjesmi „Stay Together“, koju u svibnju slušate kao MTV Push pjesmu.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV PUSH: Julia Michaels

Postoje umjetnici koji su predodređeni da budu zvijezde – jedna od njih je, bez sumnje, Julia Michaels.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: