• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 00.30H World Stage
  • Kasnije 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.20H Music Non Stop

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Jonas Blue
MTV Push
MTVTV

MTV Push: Jonas Blue

Objavljeno 01.09.2016. 00:00h Izvor slike: UniversalMusic.rs
Posljednje dane ljeta na MTV kanalu obilježit će pjesma “Perfect Strangers” koju potpisuje Jonas Blue , rujanski Push izvođač.

Ovaj londonski glazbenik na scenu je stupio u velikom stilu, obradom poznatog hita Tracy Chapman “Fast Car” i osvojio srca brojnih glazbenih entuzijasta i poharao svjetske top liste, a baršunasti vokal koji dominira na ovoj pjesmi pripada talentiranoj pjevačici Dakoti.

O uspjehu ove pjesme najbolje govori podatak da je proglašena za najprodavaniji singl nekog britanskog izvođača u ovoj godini, a u brojevima to izgleda ovako: skoro pet milijuna prodanih kopija širom svijeta, više od 600 milijuna preuzimanja s različitih digitalnih platformi, dok je službeni spot pogledan nevjerojatnih 175 milijuna puta na službenom YouTube kanalu.

Foto: Universalmusic.rs

Jonas je multi-instrumentalist i producent. Pored stvaranja autorske glazbe, također se bavi i remiksanjem pjesama. Do sada je surađivao s pjevačicom Birdy i bendom Coldplay. Hrvatsku je ove godine posjetio dva puta u sklopu festivala MTV Summerblast. Prvo na warm-up partyju u Zagerbu početkom ljeta i na samom festivalu u Poreču, 19. kolovoza.

Kao MTV Push izvođač predstavit će se s laganom ljetnjom pjesmom “Perfect Strangers”, na kojoj je gostujući vokal engleski pjevač JP Cooper.

Pojačajte i uživajte u posljednjim danima ljeta…

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Blossoms

Spremite se čuti priču o petočlanoj družini iz Stockporta (Engleska), zvanoj Blossoms.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: