• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Hailee Steinfeld
MTV Push
MTVTV

MTV Push: Hailee Steinfeld

Objavljeno 01.11.2016. 00:00h Izvor slike: MTV Promo
Hailee Steinfeld zaista nema potrebe posebno predstavljati. Neizmjerno talentirana i svestrana, Hailee je otkrila svijetu da pored dara za glumu posjeduje i zavidne pjevačke sposobnosti.

Koliko joj dobro ide svjedoči činjenica da je izabrana za MTV Push izvođača za mjesec studeni.

U pjesmi „Starving“ udružila je snage sa Zeddom i duom Grey, što znači da su čak tri super producenta radila na ovoj stvari.

A kada se odličnoj pjesmi doda i videospot u istinskoj pop maniri, uz zavodljive plesne pokrete Hailee i privlačne plesače, jasno je da je ovo tek početak spektakla kojeg će ova talentirana djevojka nastaviti priređivati.

Inače, Hailee je prvobitno stekla svetsku slavu kao glumica. 

Njena najpoznatija uloga je bila u vesternu „Čovjek zvan hrabrost“ u režiji braće Coen, koja joj je conijela nominacije za brojne filmske nagrade među kojima su Oscar, BAFTA i Udruženja filmskih glumaca za najbolju glumicu u sporednoj ulozi.

Foto: Universalmusic.rs

Nastavila je glumiti u brojnim filmovima: „Enderova igra“, adaptaciji Shakespearove drame „Romeo i Julija“, „Tri dana za ubojstvo“ i „Pjesma koja ljubav znači“, a nedavno smo je gledali u drugom nastavku glazbene komedije „Pitch Perfect“ s Anom Kendrik i Rebel Wilson.

Hailee se uspješno bavi i modelingom, a trenutno je svoj talent usmjerila na glazbu. U studenom je gledate kao MTV Push izvođača s pjesmom „Starving“.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Push: Petite Meller

Zakoračite u magičnu realnost Petite Meller!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: