• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV Push

MTV Push: KYLE
MTV Push
MTVTV

MTV Push: KYLE

Objavljeno 05.06.2017. 00:00h Izvor slike: MTV Promo
Kada se dva super kul dečka, kao što su KYLE i Lil Yachty, udruže i naprave hit kakav je “iSpy”, i onda za njega snime duplo zabavniji spot, kao rezultat nastane novi MTV Push!

Kyle Harvey, poznatiji kao KYLE, je 24-godišnji reper iz Kalifornije. Možda ste čuli njegove ranije stvari među kojima su "Keep It Real", "Doubt It" i "King Wavy", ili ste saznali za njega nakon što ga je 2015. godine magazin Rolling Stone izdvojio među deset izvođača za koje trebate znati. Do sada je surađivao s reperima kao što su Kehlani, G-Eazy i Chance the Rapper, a na singlu “iSpy” mu gostuje Lil Yachty.

Prve glazbene korake KYLE je napravio još u osnovnoj školi gdje je izvodio pjesme koje je sam napisao. S 13 godina je počeo repati, a 2010. je izdao prvi mixtape pod pseudonimom K.i.D..

Debi album, “Beautiful Loser”, je ugledao svjetlost dana tri godine kasnije, a drugi album “Smile” je objavio 2015. godine. Spot “Keep it Real” je bio prvi koji je dostigao milijun pregleda, a vrhove top listi je osvojio sa singlom “iSpy”, koji je izašao u prosincu prošle godine.

KYLE se godinama deklarirao kao istinski štreber. “Cijelog života sam bio štreber. Kada si kul lik onda ne znaš kako je kad se ljudima ne sviđaš. Ja sam bio tamo, prošao sam kroz to.”

Danas se ova MTV Push zvijezda može pohvaliti selfiejem s Oprah Winfrey, izraz crowdsurf je podigao na viši nivo jer zapravo surfa na dasci preko publike na koncertima, a najvažnije je da je dostigao više od 170 milijuna streamova na Spotifyju.

Tijekom srednje školi, kada je postao “Super Duper Kyle”, odlučio je da će svakog jutra sebe uvjeriti da će biti odličan dan.

“Počeo sam širiti taj stav po školi, ako bih vidio tužne klince pokušavao sam ih oraspoložiti", prisjetio se KYLE. “Išao sam okolo i zezao ljude i govorio im da su super!”

Ali to je bila samo fasada jer je zapravo bio depresivan. Upravo mu je glazba bila način da se u tom periodu života razveseli, a posebnu zahvalnost duguje Kid Cudiju. “U to vrijeme su svi u hip-hopu bili skroz kul i savršeni, a onda se pojavio Kid Cudi koji je repao o pravim sr*njima. On je bio prva osoba s kojom sam se povezao. Nisi čudan ako si depresivan. Kid Cudi je spasio živote. Spasio je moj,” iskren je bio KYLE.

Zato se i on trudi utjecati na svoje fanove. “Želim doprijeti do što više ljudi, kao John Lennon”. On je napisao 'Imagine' i to je doslovno promijenilo cijele generacije ljudi. Ja imam zlatnu šansu – da ne utječem samo na klince koji dolaze na koncert, već na cijeli svijet”.

Nama će KYLE definitivno uljepšati lipanj s pjesmom “iSpy” i prezabavnim spotom koji gledate kao MTV Push.

Foto: MTV Promo

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV PUSH: Noah Cyrus

Taman kada se Miley malo primirila, u pohod osvajanja glazbene scene krenula je najmlađa članica obitelji Cyrus, Noah Cyrus, koja će se u svibnju predstaviti kao nova MTV Push zvijezda s pjesmom „Stay Together“.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: