• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: ŽeneKese i "Drveće"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: ŽeneKese i "Drveće"

Objavljeno 10.03.2017. 11:00h Izvor slike: ŽeneKese Promo / Nemanja Đorđević
ŽeneKese, rock bend iz Beograda, objavio je novi video za pjesmu “ Drve ć e ”, koji ste premijerno mogli pogledati u ponedjeljak u 20:00 na MTV kanalu!

Nova pjesma je ujedno i najava za treći album benda koji nosi naziv “Biće to OK“ i koji će se u digitalnom formatu pojaviti početkom travnja.

Spot je sniman u Down there studiju, gdje je bend i snimio većinu albuma, a redatelj i direktor fotografije je Nemanja Đorđević, poznati rock fotograf.

Foto: ŽeneKese Promo / Nemanja Đorđević

Na novom izdanju će se naći i dvije pjesme, “April zauvek“  i  “Leptir“, koje su u prethodnom periodu već bile aktualne na radio stanicama u Srbiji. Bendu ŽeneKese je ovo prvo samostalno izdanje nakon 2011. i njihovog drugog albuma ”Rado bih te sreo”. U međuvremenu se pjesma ”Po preriji juri konj” iz 2012. godine pojavila na kompilaciji  Jelen Top 10 Best Of 2011

2013. godine na kompilaciji ”Pesme ispod pokrivača” izašle su ”Supersonične sanke”, koja je se može čuti u web seriji #Samokazem.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera - Sassja i „No Problemo“

Jeste li se ikada našli u situaciji da vam prijatelji kažu „Ma nema problema“ kada ih molite za pomoć, a da se prelazak iz riječi u djelo nikada ne dogodi? Sigurno jeste barem jednom, a upravo je takve situacije opjevala i Sassja u svom novom singlu „No problemo“ kojeg je premijerno prikazala na MTV kanalu.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: