• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Who See "Naselje"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Who See "Naselje"

Objavljeno 05.06.2017. 16:20h Izvor slike: Lampshade Media Promo/Bojan Vasiljevic
Nijedno ljeto ne bi bilo potpuno bez hita Who See klape. Za ovu sezonu Noyz i Dedduh su spremili pjesmu “Naselje” i odličan spot, koji su premijerno prikazali na MTV kanalu u ponedjeljak u 20:00h.

"Spot smo snimali kroz Dedino i moje naselje, Kamp i Škaljari, jer sama pjesma priča o tim naseljima i ljudima koji žive tu i čine ih takvim. Milsim da svako naselje na svijetu ima slične likove kao što su ovi koje spominjemo kroz tekst. Što se spota tiče, imali smo dva dana snimanja i sve je išlo bez nekih problema. Malo oko kuće snimaš kamerom i eto ga spot. Zahvalio bih se svim ljudima koji su sudjelovali i koji su nam pomogli oko logistike. Moguće da ćemo još koji spot raditi tuda kroz naselje jer je najopuštenije, bez velikih organizacija, direktora fotografija, režisera, šminkera i ostalo. Inače uživam u projektima koji se odvijaju spontano i na kraju daju bolji rezultat nego da smo imali ne znam ni ja kakve pripreme i planiranja," objasnio je Noyz svu ljepotu snimanja spota na domaćem terenu.

"Za beat pjesme je ovaj put zaslužan Dedduh i njegov Veranda Beatz. Osim Dedduha, većinu bitova na albumu je radio Seagull Prime, naš producnet, DJ i duhovni vođa", dodao je.

Pjesma "Naselje" najavljuje novi album kotorskog hip hop dua.

"Album radimo punom parom, sad smo možda već malo i probili planirani rok da se to izbaci, ali to je kod nas već tradicija tako da nije prevelika frka. Trenutno je u fazi miksa i za nekih petnaestak dana bi trebao izaći. Bit će 13, 14 pjesama i, kao i na prošlim albumima, i na ovom ćemo imat interesantne goste. Dizajn covera upravo radi naš prijatelj i kolega Linnch, illustrator iz Herceg Novog”, rekao je Noyz.

Pored rada na novim pjesmama, Who See ekipa vrijedno sprema pjesme i svoja tijela za nastupe uživo.

"Ljeto samo što nije počelo, a onda kreće i ludnica s festivalima. Već imamo dosta dogovoreno i spremamo se fizički za to svaki dan. Treniramo, trčimo nizbrdo, odradimo čak i po jedan, dva zgiba. Bitno je ostati u kondiciji", rekao je u šali.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Mile Kekin i Eleven

U ponedjeljak 29. svibnja premijerno smo prikazali nove spotove Mile Kekina, frontmena kultnog benda Hladno pivo, za singl „Reno 4“ i srpskog benda Eleven, koji su ekranizirali pjesmu „Užurbana gomila.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: