• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: The Frajle i Artan Lili
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: The Frajle i Artan Lili

Objavljeno 12.06.2017. 12:55h Izvor slike: Vjekoslav Palinić/Lampshade Media/Sanda Vitorović/Lampshade Media
Novi spotovi The Frajle za pjesmu „Ma daj lutko“ i Artan Lili za „Jutro“, premijerno su prikazani ovog ponedjeljka u 20h na MTV kanalu.

Evropa je u plamenu“ pjevaju Artan Lili u novom ljetnjem video hit singlu „Jutro“.

 „Odavno nismo bili tako uzbuđeni zbog izlaska nove pjesme kao sad, što je dobar znak“, ističe frontmen Bojan Slačala i dodaje: „Ovo je rpijeko potrebna ljubavna pjesma sa snažnom porukom. Jednostavno, ljudske potrebe same nameću teme. Mi smo katalizatori tih potreba i vjerujem da imamo hit!“

Foto: Lampshade Media /Sanda Vitorović

Spot u režiji Staše Tomića je ujedno i sedmi singl grupe s njihovog aktualnog albuma „New Deal” u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media.

Beogradski noise-poperi najavljuje bogatu ljetnju koncertnu sezonu nastupima 30. lipnja u Tomaševcu, 14. srpnja u Šibeniku, 3. kolovoza u Vrnjačkoj Banji i 24. kolovoza. u Nikšiću.

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti” kao i brojne rasprodate nastupe po cijeloj regiji.

U ponedjeljak, 12. lipnja predstavile će spot za pjesmu „Ma daj lutko“ koja nam stiže odmah nakon hita „Ljubav na dar“, po kojem je novi album i dobio ime.

Foto: Lampshade Media/Vjekoslav Palinić

Svojim nastupima The Frajle osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i niz drugih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Who See "Naselje"

Nijedno ljeto ne bi bilo potpuno bez hita Who See klape. Za ovu sezonu Noyz i Dedduh su spremili pjesmu “Naselje” i odličan spot, koji su premijerno prikazali na MTV kanalu u ponedjeljak u 20:00h.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: