• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: SevdahBaby & Djixx + Gretta
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: SevdahBaby & Djixx + Gretta

Objavljeno 28.04.2016. 13:40h Izvor slike: Aquarius Records Promo/MTV Promo
U ponedjeljak, 2. svibnja, od 20 sati, nove spotove na MTV kanalu premijerno su prikazali SevdahBABY & Djixx za pjesmu “Zaboravi sve” i zagrebački bend Gretta za aktualni singl “Volim te od sutra”.

“Zaboravi sve” je pjesma koja donosi novi, zreliji zvuk za SevdahBABY. Milan Stanković, čovjek iza ovog pseudonima, u posljednje dvije godine istražuje nove trendove elektronske plesne glazbe kroz svoje inozemne projekte, a ovaj singl je proizvod primjene tih novih iskustava.

Osim glazbe, aranžmana i produkcije, Milan ovog puta potpisuje i tekst ove pjesme, zajedno s pjevačicom Djixx.

Koncept i režija video klipa koji prati ovu pjesmu je također djelo Milana Stankovića, pa “Zaboravi sve” postaje zaokruženi audio-vizualni proizvod. Osim toga video prikazuje maestralne glumačke kvalitete Djixx.

Singl je od 2. svibnja dostupan ekskluzivno na servisu Deezer, a od 9. svibnja na svim ostalim digitalnim platformama za slušanje i kupnju glazbe, u izdanju srpskih izdavačkih kuća “Galama!” i “Lampshade Media”.

Foto: Lampshade Media

Neobično intrigantan i otkačen spot benda Gretta, kojeg su režirali Luka Hrgović i Dino Julius iz Skalpel kolektiva i Julius filma, prikazuje “veselu sahranu” u kojoj, uz članove benda, sudjeluju svećenik, fotograf i ljubavnica pokojnika.

“Volim te od sutra” snimljen je u zagrebačkom NLO studiju. Glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a za mastering je zaslužan Stuart Martin. 

Iza Grette je veoma uspješna godina – pobijedili su na Karlovačkom RockOff festivalu, s pjesmom “Malena” osvojili su diskografsku nagradu Porin i nastupili na brojnim koncertima širom Hrvatske, od kojih se ističu nastupi u Maloj i Velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova.

Uz to, singlovi  “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je” su ušli na HR TOP 40, službenu hrvatsku listu najemitiranijih domaćih singlova, dok je “Malena” na njoj provela maksimalnih godinu dana, a proglašena je i pjesmom godine na Hrvatskom radiju.

Točka na “i” odlične godine stigla je objavljivanjem albuma “Boje i mirisi”, koji je fenomenalno prihvaćen kod publike, kritike i radijskih urednika i njegovom veoma originalnom promocijom na prvom regionalnom “Silent koncertu” u zagrebačkoj galeriji Greta.

Foto: Aquarius Records

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Luce + Bro

U okviru MTV Premijere, u ponedjeljak u 20 sati, nove spotove predstavili su Luce za pjesmu „Dogodila se dosada“ i BRO za „Zar ima neka...?“.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: