• Sada Clickbait #104
  • Sljedeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: SevdahBABY x Ksenia i Ničim izazvan
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: SevdahBABY x Ksenia i Ničim izazvan

Objavljeno 20.04.2017. 16:05h Izvor slike: Nikola Čubrilo / Kadar iz spota
Dupla MTV Premijera u ponedjeljak u 20:00 donijela je dvostruki užitak – čuli ste kako zvuči kada SevdahBABY x Ksenia obrade kultnu pjesmu Generacije 5 “Ti samo budi dovoljno daleko”, a bend Ničim izazvan je premijerno prikazao video za pjesmu “Da li želiš?”.

Ničim izazvan polako otkriva oblik svog trećeg studijskog albuma, ovaj put trećim najavnim singlom pod imenom “Da li želiš?”. Spot sniman na jednom od prelijepih jezera na Fruškoj gori i na salašu kod Beške, dok je za video zaslužna BiM Produkcija.

Kroz vjetrobrane starih “Spačeka” spot predstavlja vječitu romantičnu igru između spolova. Pjesma je snimana u mostarskom studiju “MC Pavarotti”, a produkciju i miks je radio Đani Pervan u studiju “Home Sweet Home” i sve to pod okriljem izdavačke kuće Lampshade Media.

Milan Stanković, producent, DJ i multinstrumentalist, poznatiji pod imenom SevdahBABY, vraća se svojim disco korijenima s pjesmom koja će obilježiti plesne podijume ovog ljeta! U pitanju je njegova prva suradnja s mladom vokalnom zvijezdom u usponu, Ksenijom Knežević, alias „Ksenia“. „Dovoljno daleko“ je inspirirana tekstom fenomenalne balade grupe Generacija 5 iz davne 1980. godine.

Uz ljubaznu dozvolu legendarne Marine Tucaković, SevdahBABY je napisao novu glazbu i aranžman i naravno sve to obojio svojim prepoznatljivim elektro zvukom. U tijeku rada na pjesmi, kao Deus ex machina, ušetala je i Ksenia, donoseći pjesmi svježinu svojim tamnim, senzualnim i moćnim vokalom.

Singl je dostupan na svim digitalnim platformama.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Luce i Billy Andol

Talentirana Luce i sarajevska četvortka poznata pod imenom Billy Andol, predstavili su u ponedjeljak u 20:00 u okviru MTV Premijere svoje nove spotove.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: