• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera - Sassja i „No Problemo“
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera - Sassja i „No Problemo“

Objavljeno 03.03.2017. 14:40h Izvor slike: Baris Šabić / Menart Promo
Jeste li se ikada našli u situaciji da vam prijatelji kažu „Ma nema problema“ kada ih molite za pomoć, a da se prelazak iz riječi u djelo nikada ne dogodi? Sigurno jeste barem jednom, a upravo je takve situacije opjevala i Sassja u svom novom singlu „No problemo“ kojeg je premijerno prikazala na MTV kanalu.

Zdrava doza cinizma i dobrog humora obilježava ovu pjevljivu, himničnu pjesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Glazbu i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pjesmu zajedničko djelo Sassje i Jasmina Jatića.

„No problemo“ je pjesma koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući cijelom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka Berger Brgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

Unatoč pjesmi koja govori kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno uspjela pronaći dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota, pa im se i prikladno zahvalila:

„Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju - neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano“.

Osim na MTV kanalu i radijskim stanicama, stih „No problemo, tvoji smo sekoooo!“ odjekivat će i s pozornica u Banjaluci i Sarajevu, gdje Sassja nastupa 16. i 18. ožujka, a u svibnju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Atheist Rap i Frau Casio

U ponedjeljak u 20h mogli ste pogledati najnovije spotove novosadske punk-rock grupe Atheist Rap za pjesmu „Robija“ i Frau Casio za „Mama“ .

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: