• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Orthodox Celts i "I Wish You The Very Worst"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Orthodox Celts i "I Wish You The Very Worst"

Objavljeno 27.01.2017. 14:10h Izvor slike: Uroš Žunić/Orthodox Celts Promo
Pogledajte novi spot grupe Orthodox Celts za singl „I Wish You The Very Worst” premijerno prikazan na MTV knalu u ponedjeljak u 20 sati!

Ovo  je prvi animirani video benda i napravljen je u suradnji s Unom Isailović. „I Wish You The Very Worst” je treći singl s albuma „Many Mouths Shut!“ i prvi koji dolazi neposredno nakon njegovog objavljivanja 13. siječnja sa simboličnih 13 pjesama.

Šesti studijski album beogradskih Kelta dolazi poslije deset godina studijskog zatišja, a produkcijska palica pripala je Dejanu Laliću.

"Ovaj album je jedinstven po mnogo čemu, dolazi u godini u kojoj imamo dosta razloga za slavlje, ali ništa od svega toga ne može se usporediti s činjenicom da je ovo pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih riječi. Tu prvenstveno mislim na to da smo sami napravili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovdje, od prvog do posljednjeg tona, od prvog do posljednjeg stiha", objašnjava Aca Celtic.

Fenomenalni omot albuma napravio je veliki Walter Venturi (Sergio Bonelli Editore), jedan od najboljih svjetskih strip crtača.

„Posebnu zahvalnost dugujemo našim fanovima i prijateljima koji su iz prvih redova na koncertima uskočili u studio i zajedno s nama zborski otpjevali prateće vokale“, objasnio je Aca Celtic.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Calido i Filip Dizdar

Pogledajte nove spotve Filipa Dizdara za pjesmu "Travolta" i benda Calido za "Gubim sve" koje su predstavili su sklopu MTV Premijere...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: