• Sada Clickbait #104
  • Sljedeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Nola i Elemental
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Nola i Elemental

Objavljeno 31.03.2017. 15:25h Izvor slike: Foto kolaž: Nevio Smajić/Menart Elemental, Aquarius Records/Nola
U MTV Premijeri u ponedjeljak u 20:00 gledali smo nove spotove benda Elemental za pjesmu “Ništa” s nagrađivanog albuma „Tijelo“, i Nole "Vratio si me".

“Pjesma 'Ništa' govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovjek nađe nakon neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima... Onaj osjećaj kada si potpuno prazan, ništa te ne dotiče, ništa te pretjerano ne dira, samo se ljuljaš i obavljaš životne obaveze kao na autopilotu. Jedino što te iz toga može prenuti jest rečenica 'ostanimo prijatelji' koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osjetiš je ta neka prodorna bol - je li to razočaranje, olakšanje ili nešto treće - to ostavljamo slušateljima da si sami interpretiraju kako im paše. Kako pjesma kaže: 'Pametnome dosta'. Mi jedva čekamo pustiti spot i vidjeti kakve će interpretacije biti” - izjavila je Remi iz Elementala povodom MTV premijere.

Elemental

Foto: Elemental

Atmosferu pjesme video pričom donosi Radislav Jovanov Gonzo, poznati redatelj kojem je ovo prva suradnja s bendom Elemental.

“Svatko od nas živi u svojih šest mentalnih zidova, ili kamenoj kugli, u kojoj se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja,” započinju članovi benda Nola priču o novom spotu za pjesmu “Vratio si me”, koja hvata intimne trenutke nekoliko “nas” u trenucima svih ovih stanja. “Je li nas najviše veseli peglanje, kuhanje, plesanje, izležavanje pred televizorom ili u kadi? Je li je ruka prijatelj, partner, ljubavnik - to znamo samo mi. Ali uz dobar rif sa zvučnika sve uvijek dobije dodatnu boju,” poručuje pulski bend.

Printscreen/Aquarius Records Nola

Foto: Printscreen/Aquarius Records Nola

Nola se vratila nizu izdavanja odličnih singlova i spotova. Veseli nas da je “Vratio si me” velika najava i fizičkog izdanja, EP-ja „Negdje između“ koji će premijerno predstaviti 6. travnja u Tvornici kulture u Zagrebu.

Premijera ova dva nova spota bila je u ponedjeljak, 3. travnja u 20h na MTV kanalu.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Sajsi MC & DJ BKO "Clap Clap"

Nakon “Antidepresiva”, pjesma “Clap Clap” je drugi singl sa zajedničkog albuma Sajsi MC & DJ BKO pod nazivom “Rad, rad i samo bleja”.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: