• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Ničim izazvan i Nikola Marjanović
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Ničim izazvan i Nikola Marjanović

Objavljeno 03.02.2017. 14:55h Izvor slike: Foto: Ničim izazvan by Daniel Girizd, Stavrography
Kao i svakog ponedjeljka u 20h imali ste prilike pogledati nove spotove koje su pripremili bend Ničim izazvan za pjesmu „Ko nam je ubio radio?“ i Nikola Marjanović za fantastičnu „Gloriju“.

Ničim izazvan pokušavaju saznati „Ko nam je ubio radio?“, još jedna pjesma ovog benda koja se bavi ljubavnom tematikom, ali ovaj put prema radiju, koji simbolizira sve one vrijednosti koje su danas po strani i na koje sve više zaboravljamo. Pjesma je snimana u Wave studiju u Beogradu, a video je radio Daniel Girizd. U spotu se kao glumci pojavljuju djeca iz dječjeg zbora O.Š. „Ivo Andrić“ i iz glumačke grupe Veljko Dugošević. Ulogu glavnog negativca dobio je proslavljeni srpski rukometaš Nenad Peruničić.

Foto: Ničim izazvan by Daniel Girizd, Stavrography

Foto: Ničim izazvan by Daniel Girizd, Stavrography

Nikola Marjanović, više puta prozvan jednim od najboljih muških vokala na hrvatskoj sceni, nastavlja svoju glazbenu priču pjesmom „Gloria“ za koju s razlogom vjeruje da će mu biti prekretnica u karijeri.
Autorstvo glazbe i teksta za „Gloriju“ potpisuje Dino Osmanagić, dok je originalni spot koji vodi u svijet mašte djelo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog glazbenog producenta zaduženog i za aranžman i produkciju ove pjesme.

Foto: Nikola Marjanović by Denis Mujadžić Denyken

Foto: Nikola Marjanović by Denis Mujadžić Denyken

„Od prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao 'Gloriju' na akustičnoj gitari imao sam osjećaj da osim vrlo kvalitetne pjesme u svojim rukama imam i vrhunski scenarij za spot. Stoga sam želio imati kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom - Denyken Sound & Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svijet učinim boljim mjestom, a ako ništa barem malo zabavnijim“, ispričao je autor spota Denis Mujadžić Denyken.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: Orthodox Celts i "I Wish You The Very Worst"

Pogledajte novi spot grupe Orthodox Celts za singl „I Wish You The Very Worst” premijerno prikazan na MTV knalu u ponedjeljak u 20 sati!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: